Λεπέν: Δεν θα υπάρξει χάος αν φύγουμε από το ευρώ, θα είμαστε προετοιμασμένοι

Η υποψήφια της ακροδεξιάς για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρί Λεπέν καθησυχάζει τους ψηφοφόρους της σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα σε περίπτωση Frexit.

«Δεν θα υπάρξει χάος στη χώρα αν φύγουμε από το ευρώ, θα είμαστε καλά» δήλωσε η υποψήφια της ακροδεξιάς για τις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Μαρί Λεπέν προσπαθώντας να καθησυχάσει τους ψηφοφόρους της σχετικά με τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα σε περίπτωση Frexit.

Να κερδίζει τον πρώτο γύρο των εκλογών της 23ης Απριλίου θέλουν οι δημοσκοπήσεις την γαλλίδα υποψήφιο αλλά στον δεύτερο γύρο της 7ης Μαΐου φαίνεται πως ο Εμμανουέλ Μακρόν υπερισχύει.

 «Το ευρώ προκάλεσε μια πολύ σημαντική αύξηση των τιμών και οδήγησε σε μια απότομη πτώση της αγοραστικής δύναμης», δήλωσε η Λεπέν σε συνέντευξή της που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Le Parisien.

«Το ευρώ αποτελεί επίσης ένα σοβαρό εμπόδιο για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας καθώς οδηγεί στην πτώση της ανταγωνιστικότητας της γαλλικής οικονομίας», πρόσθεσε.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/POLITIKE/276617-Lepen-Den-tha-yparxei-chaos-an-phygoyme-apo-to-eyro-tha-eimaste-proetoimasmenoi ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...