Λευκή ισοπαλία για ΑΕ Ευηνοχωρίου και Δόξα Καινουρίου

Α.Ε. Ευηνοχωρίου – ΠΑΟ Δόξα Καινούριου 0-0

Σε ένα δυνατό και ποιοτικό αγώνα ΑΕ Ευηνοχωρίου και Δόξα Καινουρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Το Ευηνοχώρι στο πρώτο ημίχρονο είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε ευκαιρίες και δεν απειλήθηκε σε καμία φάση η εστία της, η Δόξα από την άλλη πλευρά στάθηκε τυχερή σε δύο φάσεις και κράτησε το μηδέν.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα  μπήκε πιο δυνατή στο γήπεδο και είχε την υπεροχή μέχρι το 60’. Στην συνέχεια το Ευνοχώρι πίεσε για το γκολ χωρίς αποτέλεσμα. Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα και ποιοτικό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους του γηπέδου. 

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

10′ Ο Μιχαλόπουλος Αθ. από δεξιά μέσα στην περιοχή συρτή σέντρα,  διώχνει την τελευταία στιγμή ο αμυντικός σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του  κόρνερ μετά από απόκρουση η μπάλα φτάνει στο Δημαρά έξω από την μεγάλη, ο τελευταίος πιάνει δυνατό σουτ και η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σταμάτη. 

25’ κρυφή πάσα του Δαδάνη στο Δημαρά, ο Δημαράς με υπερένταση  προλαβαίνει και προσπαθεί να  πλασάρει το Σταμάτη από  πάνω αλλά αποκρούει και στη συνέχεια μπλοκάρει τη μπάλα.

40′ φάουλ ο Κουτρομάνης από αριστερά,  η μπάλα σκάει στην περιοχή χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι, στην επιστροφή χτυπά στα πόδια του Σταμάτη και καταλήγει σε κόρνερ.

72’ απευθείας φάουλ του  Μιχαλόπουλου,  η μπάλα “γλύφει” το οριζόντιο δοκάρι.

92’ δυνατό σουτ του Αλτζερίνη, η μπάλα περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Δουλιώτη.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ:

Α.Ε. ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: (Διαμαντόπουλος Αθ.)  Δουλιώτης Α., Μπαλαούρας Κ., Γερετσιάν Γ. (61′ Μιχαλόπουλος Ι.), Καλαβριζιώτης Α., Κάκκος Χ., Γιαβρουτας Α., Μιχαλοπουλος Α., Δαδανης Θ. (82′ Γεωργίου Γ.), Κοσμάς Α., Δημαράς Π., Κουτρομάνης Κ (75′ Βασιλείου Κ.).

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ: (Γιωτόπουλος) Σταμάτης, Γκουτσέλης (67′ Δάρλας), Παντής, Τζωρτζόπουλος Σ. (90′ Δημητρίου), Ψηλός, Νικολογιάννης, Αγγέλης, Ντινος, Νταλαπέρας (78′ Αλτζερίνης), Τζουλιάνο Μούτσα, Παπαδόπουλος (58′ Δημητρίου).

Πηγή: athlitiki-enosi-evinoxoriou.blogspot.com



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...