Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι ανάμεσα ΑΕΜ και Όμηρο Νεοχωρίου.Βίντεο οι καλύτερες φάσεις του αγώνα.

 

Ισόπαλο χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play-off της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας ανάμεσα σε ΑΕΜ και Όμηρο Νεοχωρίου το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στο πρώτο μέρος και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων ενώ είχαν και τέσσερις αξιόλογες στιγμές. Στο πρώτο εικοσάλεπτο με δυο κεφαλιές των Καβαλλάρη και Τσιούνη, και στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου σε σουτ των Τσιούνη και Καλοκαίρη.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με δοκάρι για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Γκάτση, ο ίδιος παίκτης στο 59΄ θα κάνει το σουτ με τον Κοκώνη θα διώχνει πάνω στην γραμμή.

Στο 60΄ το 61΄ και το 68΄σε σουτ των Γκάτση, Καντάνη και Νάκου ο Καραγκούνης θα εκτιναχθεί και θα διώξει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Για να έρθει στο 85΄μετα από τσαφ αμυντικού στην άμυνα της ΑΕΜ ο νεοεισελθόν Γκασούκας με σουτ εξ επαφής απέναντι από τον Καραγκούνη να νικιέται από τον έμπειρο τερματοφύλακα, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο ΔΑΚ Μεσολογγίου παρ ότι ήταν εργάσιμη ημέρα με τα μαγαζιά ανοιχτά και το απόγευμα, παρουσία φιλών και των δυο ομάδων χωρίς να δημιουργείτε το παραμικρό.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

10΄πασα του Τσιούνη για τον Ντζιμάνη, σέντρα από δεξιά του τελευταίου μέσα στην περιοχή, κεφάλια του Καβαλλάρη στην αγκαλιά του Δουλιώτη.

20΄σέντρα του Καβαλλάρη στο δεύτερο δοκάρι για τον Τσιούνη, αδύναμη κεφαλιά θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Δουλιώτης.

21΄σεντρα σουτ του Βασιλάρη, στην αγκαλιά του Καραγκούνη.

35΄ατομικη προσπάθεια του Βασιλάρη και σουτ, με τη μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

40΄σουτ του Τσιούνη υπό πίεση από πλάγια θέση άουτ.

45΄λαθος γύρισμα του Γκάτση στην άμυνα, κλέψιμο του Καλοκαίρη ο όποιος θα κάνει σουτ πιεζόμενος, με τη μπάλα να περνάει για ακόμα μια φορά άουτ.

47΄μεγαλη ευκαιρία για τον Όμηρο με τον Γκάτση, το σουτ του οποίου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι.

59΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, ο Βασιλάρης θα κερδίσει τις κόντρες στο ύψος της περιοχής και θα πασάρει στον Γκάτση, σουτ του τελευταίου με τον Κοκώνη να διώχνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

60΄νέο σουτ από τον Γκάτση, ο Καραγκούνης θα πέσει και θα διώξει στη γωνία του.

61΄νέο σουτ για τον Όμηρο που πιέζει τους γηπεδούχους με τον Καντάνη, με υπερένταση θα αποκρούσει στη γωνία του Καραγκούνης.

66΄σουτ του Κοντογιάννη λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

68΄σουτ του Νάκου φαλτσαριστό, θα πέσει και θα διώξει στην δεξιά του γωνία ο Καραγκούνης.

79΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλογιάννη, θα διώξει με τις γροθιές του ο Δουλιώτης.

85΄ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία για τον Όμηρο με τον νεοεισελθόν Γκασούκα, σέντρα στην περιοχή της ΑΕΜ, τσαφ αμυντικού με τη μπάλα να φτάνει στον νεαρό επιθετικό που θα κάνει με τη μια το σουτ, μια ακόμα εντυπωσιακή αποκρούσει του Καραγκούνη που θα αποκρούσει τη μπάλα αυτή την φορά με τα πόδια κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

90΄σέντρα του Θεοδωρίδη από δεξιά, κεφαλιά του Γκάτση άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ματσούκας, Κολοσιώνης, Καλαμπόκης, με τέταρτο τον Καραβασίλη.

ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ: (Νίκος Μιμηγιάννης) Καραγκούνης, Κοκώνης, Καλοκαίρης, Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Αλεξόπουλος, Τσιούνης, Ντζιμάνης, Κοντογιάννης (91΄λ.τ Τζαμαλής), Καβαλλάρης (62΄Βασιλογιάννης), Στεργίου (69΄Μιχαλόπουλος).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ: (Γιώργος Ζήκος) Δουλιώτης, Καβαλιέρης (75΄Θεοδωρίδης), Μπαλαμπάνης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης, Βασιλάρης (84΄Γκασούκας), Τσιμπιτσης (93΄Βαλτογιάννης), Νάκος, Γκάτσης, Μιχαηλίδης.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...