Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Λευτέρης Λαζάρου το πρωί της Παρασκευής (07/01). Ο σεφ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν θα έμπαινε ξανά σε reality μαγειρικής ενώ μίλησε και για την σχέση με την πρώην σύζυγό του η οποία έχει βαφτίσει την κόρη του.

«Δεν θα ξαναέμπαινα σε reality μαγειρικής. Για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Δεν μετάνιωσα που το έκανα γιατί ήταν ένας πολύ καλός διαγωνισμός και το αποτέλεσμα είναι αυτό που ξέρετε. Άφησε πίσω του πολλά πράγματα. Δεν μπήκα στην τηλεόραση για να γίνω γνωστός, μπήκα γιατί ήθελαν το κύρος μου» είπε αρχικά ο Λευτέρης Λαζάρου.

«Η σχέση με την πρώην γυναίκα μου είναι ιδανική, εξαιρετική, την έχω σαν αδελφή μου. Η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου. Τα παιδιά μου ζητούσαν κρυφά από τη μαμά τους να τους φτιάξει φακή και να μην τους την φτιάξω εγώ» είπε στην συνέχεια ο Λευτέρης Λαζάρου.

Τέλος, ο σεφ τόνισε πως: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που μπορεί να με βάλεις σε χαλινάρι, γι’ αυτό είμαι αυτός που είμαι. Όλη μου τη ζωή την έχω στο κόκκινο. Κοιμάμαι ελάχιστα, τρώω ό,τι μου αρέσει, τα πάντα, πίνω τα πάντα, κάνω διακοπές με ένα αυτοκινούμενο, έχω πάρα πολλούς φίλους και είμαι ευτυχισμένος».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...