Λεωφόρος Μεσογείων: Εκατοντάδες αυτοκίνητα παρατημένα στο χιόνι – Εικόνες από το drone

Μπορεί το μεγαλύτερο πρόβλημα με τον εγκλωβισμό χιλιάδων οχημάτων κι οδηγών να παρατηρήθηκε κυρίως στην Αττική Οδό, ωστόσο πολλές ήταν οι κεντρικές λεωφόροι της πρωτεύουσας, όπου οι οδηγοί εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητα τους, καθώς ακινητοποιήθηκαν για πολλές ώρες.

Όπως βλέπετε και στα πλάνα από τo drone του newsit.gr ακόμα και αυτή την ώρα στη λεωφόρο Μεσογείων τα οχήματα που έχουν εγκαταληφθεί από τους ιδιοκτήτες είναι εκατοντάδες. Και στις δύο κατευθύνσεις υπάρχουν κλειδωμένα οχήματα, τα οποία ακόμα δεν μπορούν να παραληφθούν από τους ιδιοκτήτες τους, καθώς είναι θαμμένα από το χιόνι.

Τα πλάνα αποτυπώνουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στη λεωφόρο Σπάτων έως και το ύψος της ΕΡΤ στη Λεωφόρο Μεσογείων. Τόσο προς της κατεύθυνση για την Αθήνα, όσο και προς τη λεωφόρο Μαραθώνος που οδηγεί σε Παλλήνη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, υπάρχουν σταθμευμένα ΙΧ, φορτηγά ακόμα και λεωφορεία. Και στις δύο κατευθύνσεις, έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η μία εκ των τριών λωρίδων.

Παντού υπάρχουν πολίτες που προσπαθούν να… απελευθερώσουν από το χιόνι τα αυτοκίνητα τους. Αστυνομικές δυνάμεις, εκχιονιστικά μηχανήματα, αλλά και άνδρες της Πυροσβεστικής, προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν καλύτερη λύση, ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση της λεωφόρου Μεσογείων.

Δείτε εικόνες που κατέγραψε το drone του newsit.gr

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...