Λονδίνο: Έξι συλλήψεις για την επίθεση στη γέφυρα του Ουέστμινστερ

Έξι συλλήψεις υπόπτων έχει πραγματοποιήσει η Μητροπολιτική Αστυνομία, οι οποίοι είναι πιθανό να σχετίζονται με την τρομοκρατική επίθεση του τζιχαντιστή Καλίντ Μαχούντ στη γέφυρα του Ουέστιμινστερ και έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

Η έρευνα της αστυνομίας σε διάφορα σημεία της Βρετανίας απέδωσε καρπούς. Η Σκότλαντ Γιαρντ επιχειρεί να εντοπίσει τις διασυνδέσεις του 52χρονου άνδρα, ο οποίος αιματοκύλισε την πρωτεύουσα της Βρετανίας και να περιορίσει το ενδεχόμενο επανάληψης της αιματηρής επίθεσης.

Όπως ανακοινώθηκε πρόκειται για μία γυναίκα 21 ετών και έναν άνδρα 23 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε κατοικία στο Μπέρμιγχαμ, μία γυναίκα 26 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν σε μία άλλη κατοικία, επίσης στο Μπέρμιγχαμ.

‘Απαντες ανακρίθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι υπό την επίβλεψη της αστυνομίας.

Νωρίτερα, είχε συλληφθεί μία 39χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Λονδίνο, με την κατηγορία της συμμετοχής σε τρομοκρατικές ενέργειες. Επίσης αφέθηκε ελεύθερη και θα παρακολουθείται από την αστυνομία.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOSMOS/276485-Londino-Exi-syllepseis-gia-ten-epithese-ste-gephyra-toy-Oyestminster ΚΟΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...