Λουκέτο στο καφέ του Νομισματικού Μουσείου δεν έκοβε αποδείξεις!

9 ταμειακές «μαϊμού» στο Γαϊδουρονήσι!

 Απίστευτες ιστορίες φορολογικών παραβάσεων! Τι και αν η ΑΑΔΕ  προειδοποιεί ότι θα κάνει 14.500 ελέγχους μέχρι τον Σεπτέμβριο και θα σαρώσει όλη την αγορά. Μερικοί ακόμα και σε πολύ γνωστά σημεία, επιμένουν να μην κόβουν αποδείξεις. Χαρακτηριστικές της κατάστασης, είναι περιπτώσεις ελέγχων που έγιναν χθες και προχθές και δείχνουν ότι ακόμα και σήμερα που ξέρεις ότι πάνω από 700 ελεγκτές βρίσκονται στην αγορά, υπάρχουν επιχειρήσεις που ρισκάρουν με την μη έκδοση αποδείξεων!

Ακόμα το καφέ του Νομισματικού Μουσείου στην Αθήνα, δεν έκοβε αποδείξεις, με αποτέλεσμα μετά από έλεγχο, να επιβληθεί 48ωρο λουκέτο. Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχε κόψει 12 αποδείξεις. Λουκέτο 48 ωρών έπεσε και σε κατάστημα νυφικών στο Ηράκλειο καθώς πούλησε νυφικό αξίας 2.000 ευρώ χωρίς να κόψει απόδειξη. Από τους ελέγχους δεν γλύτωσε ούτε η αγορά της βόρειας Ελλάδας,  με λουκέτο μπαίνει και σε δύο λούνα Παρκ σε Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη.

Όμως η πιο απίστευτη ιστορία πρόσφατου φορολογικού ελέγχου, έρχεται από το Γαϊδουρονήσι όπου μετά από έρευνα βρέθηκαν 8 ταμειακές μηχανές «μαϊμού» και σύμφωνα με την έως τώρα καταμέτρηση, είχαν κόψει 22.100 πλαστές αποδείξεις! Δηλαδή οι πελάτες, νόμιζαν ότι είχαν πάρει απόδειξη, αλλά  στην πραγματικότητα, το χαρτάκι που κρατούσαν στα χέρια τους δεν είχε καμία φορολογική αξία!

Πηγή: http://www.kontranews.gr/OIKONOMIA/292834-Loyketo-sto-kaphe-toy-Nomismatikoy-Moyseioy-den-ekobe-apodeixeis ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...