Λυσίμαχος-Ακαδημία Ευηνοχωρίου: 2-6

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Ακαδημία, νικώντας πολύ άνετα εκτός έδρας το Λυσίμαχο. Ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος της Ακαδημίας και προηγούνταν καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Μόλις στο 6’ προηγήθηκε με τον Μπαλαούρα. το ημίχρονο έληξε με την ακαδημία να προηγείται 3-2. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για την Ακαδημία και κατάφερε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-6.
ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ: ΝΑΚΟΣ, ΚΟΥΣΚΟΥΝΗΣ (46’ ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΣ), ΝΙΚΟΑΟΥ, ΣΠΙΓΓΟΣ, ΧΑΪΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΣΛΗΣ Α., ΤΡΑΧΙΛΗΣ, ΝΤΖΕΛΙΑΣ, ΠΑΣΤΡΩΜΑΣ (46’ ΤΑΣΟΥΛΗΣ) , ΚΡΙΚΡΗΣ, ΠΕΣΛΗΣ Δ. (50 ΧΑΛΙΜΟΥΡΔΑΣ)

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΚΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (ΔΗΜΑΡΑΣ Ι), ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (58’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ (64 ΠΑΠΑΣ) , ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ,. ΔΗΜΑΡΑΣ

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
2’ Ο Πεσλής Δ. τετ – α –τετ με τον Μπράτσκα, ο πρώτος καθυστερεί στο κοντρόλ και ο τερματοφύλακας καταφέρνει και το κλέβει την μπάλα.
6’ Από δεξιά εκτελεί φάουλ ο Βασιλόπουλος στο δεύτερο δοκάρι, πηδά ο Μπαλαούρας και με κεφαλιά κάνει το 0-1
22’ Ο Λυσίμαχος κερδίζει φάουλ από δεξιά, το εκτελεί ο Ντζέλιας μέσα στην μεγάλη περιοχή όπου ο Κουσκούνης με κεφαλιά κάνει το 1-1.
31’ Ο Βασιλόπουλος από αριστερά βγάζει σέντρα στο 2ο δοκάρι, ο Μπαλαούρας πιάνει κεφαλιά ψαράκι και ο Νάκος διώχνει σε κόρνερ, το εκτελεί ο Αθανασόπουλος και ο Μπαλαούρας με κεφαλιά κάνει το 1-2
45’ από αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας ο Νικολάου από αριστερά βγάζει σέντρα, και με κεφαλιά ο Ντζέλιας κάνει το 2-2.
47’ κερδίζει φάουλ ο Γερατσιάν από δεξιά, το εκτελεί ο Βασιλόπουλος, η μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, μετά από κόντρες ο Μπαλαούρας με σουτ κάνει το 2-3.
55’ Στο κέντρο γίνεται κάτοχος της μπάλας ο Παπαναστασίου,, περνά τον προσωπικό του αντίπαλο και με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή κάνει 2-4
60’ Ο Δημαράς Π. κερδίζει φάουλ από αριστερά και έξω από την μεγάλη περιοχή. Το εκτελεί ο Κωνσταντάρας Γρ. και η μπάλα απευθείας καταλήγει στα δίχτυα κάνοντας το 2-5.
84’ ο Δημαράς Π σεντράρει από αριστερά, η μπάλα φτάνει στον Παπά που ήταν μόνος του μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως ο τελευταίος πλασάρει άουτ.
89’ από αριστερά ο Δημαράς Π. με σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής διαμορφώνει το τελικό 2-6.

http://evinochori.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...