Λύση Ξενία για το Τ.Ε.Ι.

Ως πότε θα συνεχίσει το Ξενία να καταβροχθήζει δημάρχους;

Μ’αυτό το πανό αναρτημένο στην είσοδο της Παπαχαραλάμπειου αίθουσας,υποδέχονταν τους προσκεκλημένους της ορκομωσίας των σπουδαστών του ΤΕΣΥΔ η κοινότητα του τμήματος στη Ναύπακτο.

Ένα πανό που σε μια αράδα κλείνει μέσα της όλο το νόημα του προβλήματος που ταλανίζει το τμήμα από τη γέννησή του.

Ένα σύνθημα που θα πρέπει να δει πιο ζεστά ο δήμος Ναυπακτίας για πολλούς και διάφορους λόγους,.

Ενοίκιο ή Ξενία.

Τα χρήματα που δαπανά ο δήμος για το ενοίκιο του τμήματος(80.000 ετησίως), είναι πολλά.

Σε τέτοιες ιδιαίτερα κρίσιμες οικονομικά στιγμές αυτό που θα πρέπει να σκέφτεται κάποιος είναι το πως θα μπορούσε να εξοικονομίσει χρήματα από όπουδήποτε.

Σ’αυτή την τόσο κρίσιμη οικονομικά συγκυρία έρχονται φωνές που προτείνουν τη μετεγκατάσταση του τμήματος για ορισμένο χρόνο στο Ξενία,με ορισμένο ενοίκιο,ως την οριστική εκατάστασή του στοο χώρο των παζαριών.

Με αυτό τον τρόπο ο δήμος θα έβγαινε ουσιαστικά διπλά κερδισμένος.Πρώτα,με χρήματα που θα δαπανούσε το ίδρυμα θα γίνονταν οι απαραίτητες επεμβάσεις στο χώρο,αλλά και κατά δεύτερο θα δινόταν μια λύση στο πρόβλημα έστω και προσωρινή με οικονομικούς όρους και απολαβές για το δήμο και επιπλέον,την διαφορετική όψη που θα έπαιρνε το λεγόμενο φιλέτο του δήμου,εντός της πόλεως που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ως δημαρχοφάγο,λόγω της ανικανότητας πολλών δημάρχων να δώσουν λύση στο πρόβλημα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...