Μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Μάχη για τον πρώτο σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
  • Ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση σήμερα από το Πάμε Στοίχημα για τον Χάρι Κέιν

Ποιος θα βγει πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα; Ο Χάρι Κέιν, ο Ρομέλου Λουκάκου ή ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Ή μήπως κάποιος από τους Καρίμ Μπενζεμά, Αντουάν Γκριεζμάν, Ραχίμ Στέρλινγκ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Τίμο Βέρνερ;

Πολλοί ακόμα παίκτες ελπίζουν να μπουν «σφήνα» στα φαβορί και να πάρουν τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Η μάχη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και το πιθανότερο είναι να κριθεί στο τέλος. Η έκβασή της θα εξαρτηθεί και από την πορεία των εθνικών ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Όσο πιο μακριά φτάσει μία ομάδα τόσο μεγαλώνουν οι πιθανότητες για τους παίκτες της να πετύχουν περισσότερα γκολ.

Στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα βρείτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ, συμπεριλαμβάνεται και το ειδικό στοίχημα για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης.

Κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και ένα ειδικό στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με ενισχυμένη απόδοση. Η σημερινή προσφορά είναι για τον Χάρι Κέιν να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ.

Ο καλύτερος παίκτης, η ομάδα με τα περισσότερα γκολ

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων έχει ετοιμάσει το Πάμε Στοίχημα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Προσφέρονται, μεταξύ άλλων, μακροχρόνια στοιχήματα για τον νικητή, τον όμιλο του νικητή, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση στα προημιτελικά, τα ημιτελικά, τον τελικό, τον καλύτερο παίκτη της διοργάνωσης, τον καλύτερο νέο παίκτη, τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας, τον συνδυασμό νικητή διοργάνωσης και πρώτου σκόρερ, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα/λιγότερα γκολ.

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα του Πάμε Στοίχημα για τους 6 ομίλους του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρονται για κάθε όμιλο είναι και αυτές για τον νικητή, την πρόκριση, την 2η θέση, την 3η θέση, την 4η θέση, τον ακριβή αριθμό πόντων, τους Over/Under πόντους, τον τερματισμό στις 2 πρώτες θέσεις, τον πρώτο σκόρερ, τα τέρματα, το τρικάστ με ακριβή σειρά κατάταξης, το φορκάστ με ακριβή σειρά κατάταξης.

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μεταξύ των στοιχημάτων που προσφέρονται είναι και τα ακόλουθα:

  • Η Τουρκία να κατακτήσει τη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου & να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις στο δεύτερο όμιλο το Βέλγιο και η Δανία & η Αυστρία να συγκεντρώσει ακριβώς 4 πόντους στον τρίτο όμιλο.
  • Η Ολλανδία να συγκεντρώσει ακριβώς 7 πόντους στον τρίτο όμιλο & η Σουηδία να σκοράρει 4-5 τέρματα στον πέμπτο όμιλο & να τερματίσουν στις 2 πρώτες θέσεις στον έκτο όμιλο η Γαλλία και η Γερμανία.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...