Μάχη για το χρυσό δίνουν οι Νέοι απέναντι στο Ισραήλ

Μάχη για το χρυσό δίνουν οι Νέοι απέναντι στο Ισραήλ

Στις 21.15

Έτοιμοι να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης είναι οι έλληνες διεθνείς, οι οποίοι μετά την ισοπεδωτική εμφάνιση απέναντι στην Ισπανία το Σάββατο, απόψε (21:15) θέλουν να ξεπεράσουν και το τελευταίο εμπόδιο που τους βάζει το Ισραήλ, στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μπάσκετ U20 που διεξάγεται στην Κρήτη.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα σε ότι αφορά την ετοιμότητα των παικτών του, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους χιλιάδες έλληνες.

Οι Ισραηλινοί σίγουρα δεν συγκαταλέγονταν μέσα στα φαβορί για να φτάσουν έως τον τελικό, ωστόσο με κινητήριο μοχλό τον Ταμίρ Μπλατ, γιος του διάσημου προπονητή Ντέιβιντ Μπλατ, κατάφεραν μέσα στην πορεία του τουρνουά να βελτιωθούν ως ομάδα και να φτάσουν στα ημιτελικά όπου διέλυσαν με χαρακτηριστική άνεση την Γαλλία, που ήταν το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Κάτι ανάλογο όμως συνέβη και με τη δική μας ομάδα, η οποία κλήθηκε να ξεπεράσει δύο τεράστιες απουσίες (Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο) συναντώντας δυσκολίες (με αποκορύφωμα τον προημιτελικό με την Λιθουανία όπου στην 3η περίοδο βρέθηκε στο -15), αλλά στον ημιτελικό με την Ισπανία οι παίκτες του Παπαθεοδώρου ήταν απλά… απολαυστικοί.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο καθώς νωρίς το μεσημέρι προέκυψε sold out, ενώ ανάμεσα στους θεατές θα είναι και 150 Ισραηλινοί που θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση.

Το πρόγραμμα της τελευταίας μέρας του τουρνουά:

Αγώνας Κατάταξης 15-16
Λετονία-Τσεχία 77-80

Αγώνας Κατάταξης 11-12
Μαυροβούνιο-Σουηδία 65-61

Αγώνας Κατάταξης 9-10
Τουρκία-Ουκρανία 85-82

Αγώνας Κατάταξης 7-8
Γερμανία-Ισλανδία 79-73

Αγώνας Κατάταξης 13-14
Σλοβενία-Ιταλία 52-69

Αγώνας Κατάταξης 5-6
Λιθουανία-Σερβία 18:45 (Κλειστό Πανεπιστημίου)

Μικρός τελικός
Ισπανία-Γαλλία 19:00 («Δύο Αοράκια»)

Μεγάλος τελικός
Ελλάδα-Ισραήλ 21:15 («Δύο Αοράκια»)

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/293946-Mache-gia-to-chryso-dinoyn-oi-Neoi-apenanti-sto-Israel ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...