Μέγκαν Μαρκλ: Η ηθοποιός που ξελόγιασε τον πρίγκιπα Χάρι

main

Συνεχώς του χρεώνουν δεσμούς που δεν έχει. Κάθε κοπέλα που προσελκύει το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Χάρι, «βαπτίζεται» από τα μίντια ως η μέλλουσα σύζυγός του.

Κι ενώ πριν λίγες ημέρες τα δημοσιεύματα ήθελαν την τραγουδίστρια Έλι Γκόλντινγ να είναι έγκυος στο παιδί του, τώρα μία άλλη γυναίκα, αμερικανίδα ηθοποιός, εμφανίζεται ως το νέο του αμόρε.

Πρόκειται για την 35χρονη Μέγκαν Μαρκλ, την οποία γνώρισε πριν από λίγους μήνες στο Τορόντο, όταν ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκε εκεί για να προωθήσει τα Invictus Games, την αθλητική διοργάνωση για τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων που έχουν τραυματιστεί.

 

1

Πηγή κοντά στον πρίγκιπα, την οποία επικαλείται η Express αναφέρει ότι η σχέση είναι σε πρώιμο στάδιο ακόμη, αλλά ήδη ο 32χρονος έχει… χάσει το μυαλό του με την ηθοποιό που ενσαρκώνει την Ρέιτσελ Ζέιν στη σειρά «Suits». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι δυο τους έχουν χημεία, απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, αλλά ο πρίγκιπας θέλει να προστατεύσει τη σχέση από τα «αδιάκριτα» μάτια.

2

 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από τότε εκείνη ταξίδεψε αρκετές φορές στο Λονδίνο για να τον επισκεφθεί, ενώ φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον και γνωρίστηκε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

 

3

4

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...