Μέγκαν Μαρκλ: Παραιτήθηκε η νταντά του Αρτσι, έφυγε με εκνευρισμό ακόμη και η μητέρα της

Μέγκαν Μαρκλ

Τις τελευταίες εβδομάδες συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο με την Μέγκαν Μαρκλ.

Κατά το διάστημα της διαμονής της 37χρονης δούκισσας του Sussex στο παλάτι του Kensington, το προσωπικό της είχε πολλά παράπονα από τις ιδιοτροπίες της, ενώ όταν διένυε την περίοδο της εγκυμοσύνης της, πηγές ανέφεραν, ότι οι απαιτήσεις της, από τους εργαζομένους στο παλάτι, ήταν υπερβολικές. Μάλιστα, έως τώρα η υπεύθυνη ασφαλείας της Μαρκλ, αλλά και η στυλίστριά της, είχαν παραιτηθεί μέσ στη χρονιά που μας πέρασε.
 
Η νταντά του γιο της Μέγκαν Μαρκλ παραιτήθηκε, δύο εβδομάδες μετά από τη γέννησή του
Πρόσφατα έγινε, λοιπόν, γνωστό πως η νταντά που είχε προσλάβει η Μέγκαν Μαρκλ, για να τη βοηθά με τη φροντίδα του γιου της, Άρτσι, εργάστηκε εκεί μόνο για δύο εβδομάδες και στη συνέχεια παραιτήθηκε.

Σύμφωνα με το Express.uk, η Μέγκαν Μαρκλ περνάει μία δύσκολη περίοδο στη ζωή της, ενώ πηγή του παλατιού αναφέρει, πως προσπαθεί να ελέγξει ό,τι έχει να κάνει με τον Άρτσι. Μάλιστα, δεν επιτρέπει σε κανένα να είναι μόνος με τον γιο της και έχει γίνει control freak με αποτέλεσμα να φύγει από κοντά της και η ίδια της η μητέρα.

Η ίδια πηγή αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ντόρια αποφάσισε να επιστρέψει σπίτι της. H Ράγκλαντ ήταν ο μόνος άνθρωπος που εμπιστευόταν η Μέγκαν αλλά το μόνο που της επέτρεπε είναι να κρατάει το μωρό για λίγα λεπτά μέχρι να κάνει ένα μπάνιο γρήγορα γρήγορα». Τονίζει, επίσης, πως η Μέγκαν και ο Χάρι, που τους απασχολεί πολύ η φροντίδα και η ασφάλεια του γιου τους, είχαν προσλάβει τρεις νταντάδες για να βοηθούν την Μέγκαν αλλά η 37χρονη δεν επέτρεψε σε καμία να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.
 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...