Μέσι: Αποκαλυπτήρια του νέου του αγάλματος που κρατά το τρόπαιο του Μουντιάλ

Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε στην εκδήλωση της CONMEBOL προς τιμήν της εθνικής Αργεντινής, όπου και στάθηκε δίπλα στο νέο του άγαλμα στο οποίο απεικονίζεται να κρατά το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου

s1-messi

Ήταν αναμφίβολα το «κλικ» του περασμένου Μουντιάλ και ίσως μιας ολόκληρης εποχής. Ο Λιονέλ Μέσι, να κρατά στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ, υποδεικνύοντας πως εκπλήρωσε τη μεγαλύτερή του αποστολή: να οδηγήσει την εθνική Αργεντινής ξανά στην κορυφή του κόσμου, μετά από 36 ολόκληρα χρόνια.

Αυτή η στιγμή σημάδεψε το ποδοσφαιρικό 2022 και πλέον, είναι αποτυπωμένη και σε άγαλμα προς τιμήν του Αργεντινού θρύλου! Η CONMEBOL, διοργανώτρια αρχή του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, φιλοξένησε την Αλμπισελέστε στην εκδήλωση για την κλήρωση του νέου Λιμπερταδόρες που διεξήχθη στην Παραγουάη και στο πλαίσιο αυτό έγιναν τα αποκαλυπτήρια του νέου αγάλματος ανθρωπίνων διαστάσεων, στο οποίο ο Μέσι απεικονίζεται να κρατά το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Εκτός από το άγαλμα, ο Λέο παρέλαβε και μια ειδικά διαμορφωμένη ράβδο από την CONMEBOL για τον τίτλο του «ηγέτη του παγκοσμίου ποδοσφαίρου» και στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο, δηλώνοντας:

«Αυτό πραγματικά είναι πολύ για μένα. Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ κάτι τέτοιο, το όνειρό μου ήταν απλά να απολαμβάνω αυτό που κάνω από παιδί. Υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις, πολλές ήττες, αλλά πάντα κοιτούσα μπροστά. Πάντα κυνηγούσα τη νλίκη κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να παλεύεις για τα όνειρά σου, να ξέρεις ότι όλα είναι πιθανά και να απολαμβάνεις το παιχνίδι, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα και για εμάς», και συμπλήρωσε για το πώς είναι να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, δηλώνοντας πλήρης μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ:

«Όπως έχω ξαναπεί, βιώνουμε μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή στιγμή. Είμαστε τυχεροί που επιστρέψαμε να παίξουμε στην Αργεντινή για πρώτη φορά μετά το Μουντιάλ και λάβαμε τρομερά δείγματα στήριξης και αγάπης. Το έχουμε ξανακάνει πολλές φορές, να παίξουμε φιλικά, προκριματικά στην Αργεντινή με την εθνική στη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτή τη φορά προφανώς είναι κάτι πολύ διαφορετικό.

Θέλω επίσης να τονίσω ότι παρά τα κύματα αγάπης και αποθέωσης, που λαμβάναμε έτσι κι αλλιώς πριν την κατάκτηση, δεν έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει πλήρως τι σημαίνει να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής.

Είμαι πλήρης με αυτό το Μουντιάλ. Είναι αυτό που μου έλειπε».

Πηγή: protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...