Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν 25,000 φωνές στη συναυλία αλληλεγγύης στη Λεμεσό (VIDEO)

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλαν 25,000 φωνές στη συναυλία αλληλεγγύης στη Λεμεσό (VIDEO)
Περισσότεροι από 30 καλλιτέχνες, χορωδίες και μουσικά σχήματα αποδέχθηκαν την πρόσκληση για συμμετοχή, στην προσπάθεια στήριξης όσων αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης, πράγμα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα που μέχρι πρόσφατα ξέραμε για το λαό της Κύπρου!

Έμπρακτη αλληλεγγύη
Ο κόσμος αγκάλιασε με θέρμη την πρωτοβουλία και το απέδειξε και από τα χιλιάδες τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που πρόσφερε απλόχερα – τα μεγάλα κιβώτια που υπήρχαν στις 6 εισόδους της συναυλίας γέμισαν πολύ γρήγορα- αλλά και με την αθρόα προσέλευση που ξεπέρασε τις 25 χιλιάδες, με σχετικές εκτιμήσεις λίγο πριν το τέλος της συναυλίας! Άξιοι αναφοράς είναι βεβαίως και οι εκατοντάδες εθελοντές (800 περίπου) που ήταν σε πολλά σημεία της συναυλίας βοηθώντας και στην συλλογή των τροφίμων αλλά και σε θέματα ασφάλειας και τάξης.
Μια λαοθάλασσα αγάπης και αλληλεγγύης, που δείχνει ότι η Κύπρος μπορεί να ελπίζει και να μην φοβάται τίποτα, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο καλωσόρισμα του, ο Γιώργος Νταλάρας.

Οι καλλιτέχνες…
Η συναυλία ξεκίνησε λίγο μετά τις 5,30 και ολοκληρώθηκε κοντά στα μεσάνυχτα. Σημαντικοί Έλληνες και Κύπριοι τραγουδιστές και δημιουργοί έδωσαν το παρόν, μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Νταλάρας, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μιχάλης Χατζηγιάννης, Γιώργος Θεοφάνους, Αλέξια, Κατερίνα Κούκα, Λένα Αλκαίου, Γιώργος Ανδρέου, Στέλλα Γεωργιάδου, Μελίνα Ασλανίδου, Ευρυδίκη, Γιώργος Παπαδόπουλος, Δώρος Δημοσθένους, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Όλγα Βενετσιάνου, Μαρία Θεοδότου, Έλενα Σολέα, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Γιώργος Σταματάρης κ.α.

{youtube}HZg18go3jeU{/youtube}

www.tralala.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...