Μήνυμα ενότητας του νέου πρόεδρου Γαβρολίμνης Αντώνη Φουσέκη.

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων μου από σήμερα 1/9/2019 ύστερα και από την ορκωμοσία ως πρόεδρος της κοινότητας Γαβρολίμνης την περασμένη Κυριακή 25/8/2019 θα ήθελα να πω  για ακόμη μια φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους του κατοίκους της Γαβρολίμνης  για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν πρόεδρο στη κοινότητα μας.

Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα στο χωριό μας παραμερίζοντας ξεπερασμένες αντιλήψεις και ιδεοληψίες προηγούμενων ετών. Είμαστε λίγοι για να είμαστε χωρισμένοι και διχαμένοι , ‘όπως το επιθυμούν ελάχιστοι και εξαφανισμένοι από το χωριό μας.

Γι αυτούς έχω μια συμβουλή να δώσω , να το ξεπεράσουν γρήγορα και ίσως τους γίνει συνήθεια .

Από σήμερα υπογράφεται το νέο συμβόλαιο ευθύνης για τους κατοίκους της Γαβρολίμνης με βασικές αρχές την αξιοπρέπεια , την αξιοπιστία , την ανιδιοτέλεια και την πολύ δουλειά, θα δουλέψουμε ενωμένοι με προτεραιότητα τις ανάγκες των κατοίκων .

Στόχος μου  είναι η ισότιμη αντιμετώπιση χωρίς διαχωρισμούς με βάση τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας δίνοντας λύση στα προβλήματα που χρονίζουν και που οι απερχόμενοι δεν ασχολήθηκαν και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου δυστυχώς.

Αρωγοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια θεωρώ και πιστεύω ότι θα είναι ο νέος δήμαρχος κ. Γκίζας Βασίλης , η νέα δημοτική αρχή και όλοι οι συνεργαζόμενοι με αυτόν δημοτικοί σύμβουλοι και όχι μόνο καθώς και όλες οι δημοτικές παρατάξεις.

Κλείνοντας τις σκέψεις μου θέλω να εκφράσω για  άλλη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλους που στήριξαν αυτή την προσπάθεια , χωρίς αυτούς δεν θα γυρίζαμε σελίδα στο χωριό μας και να στείλω ένα μήνυμα με διαρκής  εθελοντική συνεργασία όλοι μαζί μπορούμε  έλα και εσύ.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Γαβρολίμνης

Φουσέκης Αντώνης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...