Μήνυμα Νικήτα σε «αυτοαποκαλούμενα στελέχη της Συγγρού»

 Μήνυμα Νικήτα σε «αυτοαποκαλούμενα στελέχη της Συγγρού»
Mήνυμα προς «κάποια αυτοαποκαλούμενα στελέχη της Λεωφόρου Συγγρού», που κάνουν χρήση του ονόματος του Αντώνη Σαμαρά εν’ όψει της εκλογικής αναμέτρησης για τη Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, έστειλε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας, ο υποψηφίος για γραμματεας της Ν.Δ. Νικήτας Κακλαμάνης.
«Εγώ στη συνάντηση, που είχα με τον Αντώνη Σαμαρά τον ενημέρωσα για την υποψηφιότητα μου και δεν είχε αντίρρηση. Όπως μου είπε ότι ουδείς έχει πάρει το χρίσμα του. Γι’ αυτό και λέω σε κάποια αυτοαποκαλούμενα στελέχη της λεωφόρου Συγγρού, που τηλεφωνούν και κάνουν χρήση του ονόματος του προέδρου, να προσέξουν. Και καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω…»

Ο Ν. Κακλαμάνης δήλωσε ακόμη, ότι από τη κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχε τη περασμένη Πέμπτη με τον Α. Σαμαρά η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης και όχι μόνο για την κομματική διαδικασία, που θα διενεργηθεί στις 30 Αυγούστου και χαρακτήρισε ως κομβική για τη χώρα τη συνεδρίαση του Eurogroup τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι κατέθεσε πρόταση στον πρωθυπουργό, ώστε να θέσει θέμα στην Ε.Ε. για το «κούρεμα» και των ομολόγων της ΕΚΤ καθώς και να ενταχθούν οι ελληνικές τράπεζες στο μοντέλο ανακεφαλαιοποίησης που αποφασίστηκε για τις ισπανικές:
«Με αυτό τον τρόπο τα χρήματα που θα δοθούν για την ανακεφαλαιοποίηση τους θα πέσουν στην αγορά και θα αρχίσει η ανάπτυξη» τόνισε.
Παραδέχθηκε , επίσης, ότι ορισμένες προεκλογικές δεσμεύσεις που είχαν δοθεί προς τους πολίτες δεν μπορούν προς το παρόν να υλοποιηθούν και τόνισε χαρακτηριστικά, ότι:

«Η ελληνική κοινωνία έχει ματώσει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια στον λαό. Την αλήθεια δεν πρέπει να τη φοβάσαι και οι σοβαροί άνθρωποι τη δέχονται».

Πάντως, ο τ. δήμαρχος Αθηναίων έβαλε δύο “κόκκινες γραμμές” στα μέτρα των 11,5 δις:
«Κοιτάξτε δεν μπορούμε από τη μία πλευρά να μιλάμε για ασφάλεια του πολίτη και της χώρας και οι ένστολοι (αξιωματικοί, αστυνομικοί) να πληρώνονται με 700 ευρώ. Ασφάλεια με 700 ευρώ δεν μπορεί να υπάρξει. Επίσης, ούτε μπορώ να δεχθώ, ότι θα κοπούν συντάξεις κάτω από 700 ευρώ».

Πηγή: no news

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...