Μήνυση Άδωνι κατά του Πολάκη (Βίντεο)

Άδωνις

Δείτε το τραγούδι που αφιέρωσε ο Πολάκης στον Άδωνι

Μήνυση κατά του Παύλου Πολάκη καταθέτει ο Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τα όσα υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας την Παρασκευή στη βουλή.

“Εσένα σε βαστούν και στο ΚΕΕΛΠΝΟ, και τα ραβασάκια που έστελνες και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον να διορίσουν σε βαστούν” είχε πει χθες ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την οργή του κ. Γεωργιάδη. 

Σήμερα ο κ. Πολάκης επανήλθε, σημειώνοντας πως τα στοιχεία βρίσκονται ήδη στα χέρια του εισαγγελέα, γι’ αυτό δεν τα κατέθεσε στη βουλή.

“Κατατίθεται η μήνυση μας κατά του κ.Πολάκη, οπότε αρκεί να ζητήσει την άρση της ασυλίας του και να τα προσκομίσει” έγραψε στο Twitter ο κ. Γεωργιάδης. 

Τη μήνυση είχε προαναγγείλει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Αγορά” που κυκλοφορεί. “Πρέπει να σας πω ότι “ραβασάκια” δεν υπήρξαν ποτέ ούτε από εμένα ούτε από τους οικείους μου και για αυτό τη Δευτέρα θα καταθέσω μήνυση κατά του κ. Πολάκη. Μην περιμένετε όμως να εκδικαστεί. Είμαι βέβαιος ότι θα κλαίγεται πάλι για να μην αρθεί η ασυλία του, όπως κανουν πάντα οι συκοφάντες” αναφέρει μεταξύ άλλων στην “Αγορά”. 

 

Στο μεταξύ, η κόντρα του Παύλου Πολάκη με τον Άδωνι Γεωργιάδη συνεχίζεται, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να υποστηρίζει πως τα επίμαχα ραβασάκια για τα οποία ξέσπασε ο καβγάς στη βουλή την Παρασκευή, έχουν κατατεθεί στη Δικαιοσύνη. 

Ο κ. Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook χαρακτηρίζει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ “κανίς του Σόιμπλε” και του αφιερώνει την μπαλάντα του Κυρ Μέντιου.

“Χθες ,όταν γαύγιζε το κανίς του Σόιμπλε και μιλούσε για γαϊδούρια, μουστάκια και Κρήτη κράτησα την ψυχραιμία μου …γιατί είχα απέναντι μου ένα κακορίζικο σε ντελίριουμ ενοχής.

Σήμερα λέω λοιπόν να του αφιερώσω την μπαλάντα του Κυρ Μέντιου που την τραγουδάει ένας μεγάλος αξέχαστος μουστακαλής Κρητικός για να προσέξει τα λόγια και να ξανά πάθει παράκρουση…

ΥΓ τα στοιχεία είναι στον εισαγγελέα Γι’ αυτό δεν κατατέθηκαν χθες στη Βουλή …
ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ …” έγραψε ο κ. Πολάκης αφιερώνοντας το παρακάτω τραγούδι:

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...