Μήνυση στον Μέριλιν Μάνσον κατέθεσε πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones”

Μήνυση στον Μέριλιν Μάνσον κατέθεσε πρωταγωνίστρια του “Game of Thrones”
Μήνυση στον Μέριλιν Μάνσον κατέθεσε πρωταγωνίστρια του

Σε απίστευτες καταγγελίες σε βάρος του Μέριλιν Μάνσον προβαίνει μέσω αγωγής εναντίον του εκκεντρικού καλλιτέχνη, η ηθοποιός Έσμε Μπιάνκο, γνωστή στο ευρύ κοινό από τον ρόλο της Ρος στη σειρά Game Of Thrones.

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες, η Μπιάνκο υποστηρίζει πως ο Μέριλιν Μάνσον παραβίασε τους νόμους περί τράφικινγκ, εμπορίου λευκής σαρκός, όταν την έφερε στην Καλιφόρνια από την Αγγλία με την πρόφαση πως θα συμμετέχει σε βίντεο και ταινίες που εκείνος ετοίμαζε.

Τι υποστηρίζει στην αγωγή της η ηθοποιός

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ηθοποιός, το 2009, ο Μέριλιν Μάνσον έβαλε την Μπιάνκο σε ένα αεροπλάνο με προορισμό το Λος Άντζελες, υποστηρίζοντας πως εκείνη θα πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ του πρώτου, με τίτλο «Θέλω να σε σκοτώσω όπως σκοτώνουν στις ταινίες».

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε σε δημοσίευμα της Guardian, η ηθοποιός εξαναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι του Μάνσον και όχι στο ξενοδοχείου όπου είχε γίνει κράτηση για εκείνη, ενώ στα υποτιθέμενα γυρίσματα δεν υπήρχαν κάμεραμαν, παρά μόνο ο τραγουδιστής που τραβούσε με το κινητό του τηλέφωνο.

«Τη μαστίγωνε και της έκανε ηλεκτροσόκ»

Επιπλέον, η ενάγουσα υποστηρίζει πως ο Μέριλιν Μάνσον της στερούσε την τροφή και τον ύπνο, την κλείδωνε στο δωμάτιό της, τη μαστίγωνε, τις έκανε ηλεκτροσόκ και προσπάθησε να την αναγκάσει να κάνει σεξ με μια άλλη γυναίκα. Στην ίδια αγωγή περιγράφεται πως ένα βράδυ, ο Μέριλιν Μάνσον την απείλησε πως θα εισβάλει στο δωμάτιό της και θα τη βιάσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Guardian, οι δυο τους ξεκίνησαν μια σχέση από απόσταση το διάστημα που ακολούθησε τα περιστατικά που περιγράφονται στην αγωγή. Τον περασμένο Φλεβάρη η Μπιάνκο είχε καταγγείλει πως ο Μέριλιν Μάνσον την κυνηγούσε στο διαμέρισμά του με ένα τσεκούρι, πως την χαράκωσε με ένα «ναζιστικό μαχαίρι» χωρίς τη συναίνεσή της και πως αναρτούσε τις πληγές που της κατάφερε στο διαδίκτυο.

Αντιμέτωπος με σωρεία καταγγελιών ο Μέριλιν Μάνσον

«Χρειάστηκαν χρόνια για την Μπιάνκο προκειμένου να συνειδητοποιήσει το εύρος της σωματικής, σεξουαλικής, ψυχολογικής και συναισθηματικής κακοποίησης στην οποία την υπέβαλε ο Μάνσον. Η καριέρα της επλήγη εξαιτίας της επιδείνωσης της ψυχικής της υγείας» σημειώνεται στην αγωγή. «Σαν αποτέλεσμα, βρίσκεται αντιμέτωπη με σύνδρομο μετατραυματικού στρες, άγχος, κατάθλιψη και κρίσεις πανικού ως και σήμερα».

Ο Μέριλιν Μάνσον βρέθηκε αντιμέτωπος με σειρά καταγγελιών γυναικών σε βάρος του. Σε όλες, ο καλλιτέχνης απάντησε πως πρόκειται για «τρομερή διαστρέβλωση της πραγματικότητας». Ο Μάνσον υποστήριξε πως όλες του οι σχέσεις γίνονταν με τη συναίνεση των συντρόφων του.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...