Μαθήματα «αδειάσματος» Άδωνη σε Δένδια: Η ΝΔ έχασε το 2012 γιατί δεν πήγε πιο δεξιά

Μαθήματα «αδειάσματος» Άδωνη σε Δένδια: Η ΝΔ έχασε το 2012 γιατί δεν πήγε πιο δεξιά

Όλο και πιο «ζουμερή» γίνεται η κατάσταση στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας με την αρχική διαφοροποίηση του Νίκου Δένδια και του Άδωνη Γεωργιάδη να εξελίσσεται σε κάτι παραπάνω από αθώες δηλώσεις, σε κόντρα κανονική, δηλαδή, αλλά πάντα στα πλαίσια της αστικής ευγένειας που υπαγορεύει η «γαλάζια» αριστεία.

Και αυτό διότι ο αντιπρόεδρος του κόμματος, κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο Νίκος Δένδιας, δεν έκρυψε τη σαφέστατη διαφωνία του.

Αφού ξεκαθάρισε σε τυχόν δύσπιστους και κακεντρεχείς, ότι τάσεις στη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχουν (!) ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέθεσε την άποψή του για το τι πήγε στραβά στις εκλογές του 2012 και η Νέα Δημοκρατία έφτασε στο απογοητευτικό ποσοστό του 18%.

«Ο κύριος Δένδιας έθεσε έναν προβληματισμό, ότι αν η Νέα Δημοκρατία πάει πιο δεξιά θα πάει στο 18%, με μία σαφή αναφορά στο αποτέλεσμα του Μαΐου του 2012. Τον Μάιο του 2012 η Νέα Δημοκρατία δεν πήγε στο 18% επειδή πήγε δεξιά. Αν αυτό συνέβαινε δεν θα έχανε από τα δεξιά της ένα 10% που πήραν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Η ΝΔ αντιθέτως τις μεγάλες της απώλειες τις είχε προς τα δεξιά, άρα η μετατόπισή της τότε δεν ήταν ότι πήγε στα δεξιά, αλλά γιατί ακολούθησε την ευρωπαϊκή γραμμή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, συμμετέχοντας την κυβέρνηση Παπαδήμου. Το ακριβώς ανάποδο δηλαδή από αυτό που ειπώθηκε», είπε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/352906-Mathemata-adeiasmatos-Adone-se-Dendia-E-ND-echase-to-2012-giati-den-pege-pio-dexia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...