Μαθητής Γυμνασίου μένει στην ίδια τάξη για να πουλά ναρκωτικά στα παιδιά – Καταγγελία γονέων

Ανάστατη η κοινωνία της Μυκόνου παρακολουθεί υπόθεση που προέκυψε από καταγγελίες γονέων μαθητών γυμνασίου, με πρωταγωνιστή έναν ανήλικο μαθητή γυμνασίου.

Ο συγκεκριμένος μαθητής σύμφωνα με τα στοιχεία της καταγγελίας των γονέων, έπρεπε ήδη να έχει αποφοιτήσει από το σχολείο.

Μένει όμως σκοπίμως στην ίδια τάξη, σύμφωνα με τους γονείς, για να κάνει το «βαποράκι» ναρκωτικών ουσιών μέσα στο σχολείο.

Ο ανήλικος, όπως αναφέρουν, πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο του όχι για να παρακολουθήσει μάθημα, αλλά για να πλασάρει την «πραμάτεια» του.

Όπως αναφέρει η τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα cyclades24.gr, τα κυκλώματα ναρκωτικών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν των Αρχών, «απλώνουν τα πλοκάμια» τους ακόμα και στις πιο αθώες ψυχές, άτομα υπεράνω υποψίας, τους ανήλικους μαθητές.

Οι γονείς στην καταγγελία τους αναφέρουν ότι τα ναρκωτικά στο Γυμνάσιο παρελαύνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μαθητών, ενώ ο μαθητής «βαποράκι» θα έπρεπε ήδη εδώ και καιρό να έχει ολοκληρώσει τις τάξεις του γυμνασίου.

Το θέμα έχει ξεφύγει από τα στενά σχολικά πλαίσια και οι γονείς το έχουν καταγγείλει άμεσα όπως έγινε γνωστό προς κάθε κατεύθυνση.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...