Μακελειό για μια έξωση

Μακελειό για μια έξωση
Νεκρός  είναι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ κοντά στο πανεπιστήμιο A&M του Τέξας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι.

Ο δράστης συνελήφθη αφού τραυματίστηκε από τα πυρά των αστυνομικών και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, φέρεται να υπέκυψε στα τραύματά του. Νωρίτερα η αστυνομία της πόλης Κόλετζ Στέισον, όπου σημειώθηκε το επεισόδιο, είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο δύο ανθρώπων, ένας εκ των οποίων ήταν αστυνομικός, και τον τραυματισμό τριών ακόμη αστυνομικών και μίας γυναίκας.

«Η κατάσταση εδώ είναι χαοτική. Πολλές πληροφορίες φτάνουν, υπάρχουν πολλά σημεία έρευνας και ζητάμε από τους ανθρώπους να είναι υπομονετικοί καθώς προσπαθούμε να μάθουμε για ποιο λόγο συνέβη αυτή η τραγωδία», δήλωσε ο υποδιοικητής της αστυνομίας της πόλης Σκοτ ΜακΚόλουμ.

Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία πυροβόλησε και συνέλαβε τον δράστη. Το σημερινό περιστατικό είναι το τρίτο που συμβαίνει στις ΗΠΑ μέσα με λίγες εβδομάδες μετά το μακελειό από ένοπλο σε κινηματογράφο της Ορόρα στο Κολοράντο στις 20 Ιουλίου, όπου έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι, και την επίθεση με έξι νεκρούς που σημειώθηκε στις 5 Αυγούστου σε ναό Σιχ στο Ουισκόνσιν από πρώην στρατιωτικό.

Να σημειωθεί ότι ο δράστης άνοιξε πυρ κατά του αστυνομικού, όταν πήγε να του επιδώσει μια έξωση.

ΔΙΕΘΝΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...