Μαντέψτε το σκορ…Στο “σκοτεινό” ταμπλό στο κλειστό του Παπαχαραλάμπειου…

Ο τίτλος τα λέει όλα….

Μόλις έχει τελειώσει αγώνας του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ  ΠΑΣ Ναυπάκτου – Γ.Ε. Αγρινίου  και το φωτεινό ή σκοτεινό ταμπλό του κλειστού γυμναστηρίου της Ναυπάκτου σε αφήνει να διαλέξεις εσύ ή να παίξεις με την τύχη σου  ποιος θα βρει το τελικό σκόρ, όσο για τα φάουλ αφήστε το καλύτερα για να τα βρεις πρέπει να είσαι μέντιουμ… Εικόνες ντροπής και όχι μόνο…

Που να προχωρήσεις στα άδυτα των αποδυτηρίων ή γενικά να κάνεις  περιμετρική βόλτα του γηπέδου !!!

Κάντε κάτι πριν γίνει άχρηστος ένας χώρος που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές ο αθλητισμός της πόλης….

Το Nafpaktianews.gr έχει  επισημάνει ξανά τα προβλήματα του κλειστού γυμναστηρίου εδώ και αρκετό καιρό αλλά κανείς δεν είδε , κανείς δεν άκουσε ή αν θέλετε κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να κάνει κάτι. Όλοι αρκούμαστε στο λεφτά δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα ο αθλητισμός μας να μένει πολύ πίσω….

DSC_4732_resize



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα θερμά συγχαρητηρια ανηκουν στην απερχόμενη διοικηση του σταδιου, που με τα λεφτα για την αναπλαση που διαχειριστικε δεν εβαλε ούτε 1 ευρώ για το κλειστο.
    Αντιθετα πληρωσε 20.000 ευρω για κλειστο κυκλωμα τηλεορασης στο ποδοσφαιρικο γηπεδο (….ναι καλα ακουσατε) κ δεν ξερω ποσα λεφτα για να μπουν πλαστικα καθισματα στην εξεδρα του ποδοσφαιρου.

    Να λεμε τα πραγματα με ονοματα, οχι γενικα κυριοι….

  2. Είναι κρίμα που σχεδόν κανείς δεν ενδιαφέρεται για το κλειστό γήπεδο και γενικότερα για τις ακαδημίες μπάσκετ του ΠΑΣ, ειδικά τώρα που όλο και περισσότερα παιδιά αρχίζουν να ασχολούνται με το μπάσκετ. Ευτυχώς υπάρχουν κάποιοι (δυστυχώς) λίγοι συμπολίτες μας που ασχολούνται, με προσωπικές θυσίες, με τις συγκεκριμένες ακαδημίες και βρίσκουν μια υγιείς απασχόληση τα παιδιά της Ναυπάκτου.
    Ως πότε όμως ;;;; Δεν θα ‘πρεπε και η δημοτική αρχή (ακόμα και η περιφέρεια) να ενδιαφερθεί και να ασχοληθεί περισσότερο ;;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...