Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;

Στα ψεύδη ακροδεξιών εντύπων που αναπαρήγαγε ο αντιπρόεδρος τη ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, απαντά το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζοντας «πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων».
 

Ειδικότερα, το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρει σε ανακοίνωσή του σχολιάζοντας τα ψεύδη δημοσιεύματα ακροδεξιών εντύπων τα οποία αναπαρήγαγε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης τονίζοντας:

«Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο.

Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;»

 

 

 

 

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/353220-Maximoy-O-k-Metsotakes-yiothetei-tis-apokalypseis-poy-diakinese-semera-o-k-Georgiades ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...