Μαξίμου σε Μητσοτάκη:Η νεολαία γνωρίζει ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει.Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της

%ce%b3%cf%86%ce%b4%ce%b3Αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει τονίζει το Μέγαρο Μαξίμου σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην νεολαία του κόμματός του.

Μαξίμου:

Στο συνέδριο της οργάνωσης που επί δεκαετίες έκανε το πελατειακό σύστημα και την ευνοιοκρατία επιστήμη, ο κ. Μητσοτάκης φρόντισε με τις ύβρεις του να αποδείξει ότι τίποτα νέο δεν μπορεί να κομίσει για τη νέα γενιά αυτός και το κόμμα του. Ούτε, ασφαλώς, να ανεβάσει το επίπεδο.

Διότι αυτός και το κόμμα του είναι που οδήγησαν τη νεολαία στην δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει:

·         Ανεργία, περικοπή εργασιακών δικαιωμάτων και μετανάστευση για τους πολλούς· υπεράσπιση των συμφερόντων των ολίγων και ισχυρών.

·         Περικοπές και απαξίωση της δημόσιας παιδείας· μάχη υπέρ των ελίτ, υπέρ μιας εκπαίδευσης για τους λίγους και προνομιούχους, στο όνομα δήθεν της αριστείας.

Η νεολαία γνωρίζει πολύ καλά ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει. Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της. Και θα το ξανακάνει παρά τα επικοινωνιακά φτιασιδώματα που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης στο θατσερικό του κόμμα.

The post Μαξίμου σε Μητσοτάκη:Η νεολαία γνωρίζει ποιοι φέρουν την ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει.Τους τιμώρησε με τους αγώνες και την ψήφο της appeared first on indicator.gr.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...