Μαρία Καλπουζάνη: «Δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας»

Με δήλωση της μετά το εκλογικό αποτέλεσμα η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, εκφράζει την ικανοποίηση της για την επικράτηση του κόμματος της , τονίζοντας πως ήρθε η ώρα εκείνων των αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα.

Σε ότι την αφορά, όπως ακριβώς έλεγε και προεκλογικά, δηλώνει παρούσα «και στα εύκολα αλλά κυρίως, στα δύσκολα», ευχαριστώντας παράλληλα όσους πολίτες την επέλεξαν.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Καλπουζάνη:

«Το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών δίνει την δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να υλοποιήσει ένα θετικά πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, φοροελαφρύνσεων και θεσμικών αλλαγών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Οι Έλληνες πολίτες έδωσαν ξεκάθαρη και ισχυρή λαϊκή εντολή για να τα αλλάξουμε όλα!

Όσον αφορά τον νομό μας, θα ήθελα να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου που εκλέχθηκαν και θα εκπροσωπήσουν τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας στην επόμενη Βουλή. Θέλω όμως πάνω απ’όλα να ευχαριστήσω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους. Δεδομένου του ελάχιστου χρονικού διαστήματος που είχα στη διάθεση μου ως υποψήφια βουλευτής για να ξεδιπλώσω το πρόγραμμα μου, αισθάνομαι δικαιωμένη για την προσπάθεια και σίγουρη για το μέλλον. Δεν πρόκειται να σταματήσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο της Αιτωλοακαρνανίας. Θα συνεχίσω να προσφέρω με τον τρόπο που ξέρω και μπορώ για το καλό του τόπου μας. Θα είμαι παρούσα και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα…

Ξημέρωσε ήδη μια πιο φωτεινή Ελλάδα. Καιρός να ενώσουμε δυνάμεις και να συνεργαστούμε για να σηκώσουμε την πατρίδα μας λίγο ψηλότερα».



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...