Μαρτίνς: “Πιθανότητα να παίξει βασικός με τη Μαρσέιγ ο Βρουσάι”

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποστήριξε ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικό τον Μάριο Βρουσάι κόντρα στη Μαρσέιγ, δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει το Champions League και ξεκαθάρισε στους Γάλλους που ρωτούσαν, ότι ο Βαλμπουενά δεν πήγε στη Μασσαλία για να παίξει.

ΟΟλυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (1/12, 22.00, Cosmote Sport 2) τη Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Μάριος Βρουσάι συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός, μιλώντας γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε ότι η ομάδα του έχει ταξιδέψει στη Μασσαλία για το “διπλό”, ξεκαθάρισε στους Γάλλους πως ρωτούσαν ο Βαλμπουενά δεν πήγε στη Γαλλία για να παίξει και στάθηκε στις επιστροφές των Αραμπί και Χολέμπας.

Θα είναι διαθέσιμος ο Βαλμπουενά;

“Δεν θα παίξει αύριο. Ήρθε για να υποστηρίξει την ομάδα μας”

Τι είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας για το αυριανό παιχνίδι;

“Φυσικά και θέλουμε να είναι ζωντανές οι ελπίδες για να προχωρήσουμε. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη. Εξαρτώμαστε από το άλλο αποτέλεσμα. Ακόμα και αν όλα πάνε καλά όπως τα θέλουμε εκεί, δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε. Αν μια ομάδα πει ότι πάει για την ισοπαλία, το πιο πιθανό είναι να χάσει. Ήρθαμε για να κάνουμε αυτό που προσπαθεί σε κάθε αγώνα ο Ολυμπιακός, τη νίκη”.

Είναι προβληματικό ότι έρχεστε να παίξετε με μια ομάδα που δεν έχει σκοράρει; Ίσως αυτό να σταματήσει αύριο…

“Ειλικρινά θα απαντήσω ότι τα παιχνίδια με Μαρσέιγ και Πόρτο είναι ισορροπημένα. Όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα, κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ αξίζει τον σεβασμό μας παρότι δεν έχει σκοράρει. Το αποδεικνύει στο γαλλικό πρωτάθλημα”.

Είδαμε τις επιστροφές των Χολέμπας και Αραμπί. Έχετε καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξετε; Υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Βρουσάι βασικό;

“Ο Μάριος έχει εξαιρετική εξέλιξη, είναι πονοκέφαλος για εμένα. Τον γνωρίζουμε καλά, τον παρακολουθούσαμε από πέρυσι, είμαι ανοικτός σε παίκτες που ανταποκρίνονται και εξελίσσονται καλά. Ναι, έχει μεγαλύτερη πιθανότητα ακόμα και για το αυριανό παιχνίδι. Η επιστροφή του Χολέμπας και του Αραμπί είναι σημαντικές, μας δίνουν λύσεις. Ο Αραμπί είναι ο εκτελεστής μας, είναι καταπληκτικός. Ο Χολέμπας όπως είδατε είναι κι αυτός σημαντικός, αναγκαστήκαμε να τον αντικαταστήσουμε με τον Ραφίνια”.

sport24.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...