«Μας οδηγούν στο γκρεμό»!!!

«Μας οδηγούν στο γκρεμό»!!!
Σαφή μηνύματα προς την κυβέρνηση και την τρόικα, η οποία έρχεται αύριο στη χώρα μας,  έστειλε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Κ.Ο. της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από την κυβέρνηση να αρνηθεί το διάλογο με την τρόικα, που έρχεται στη χώρα για να εφαρμόσει ένα αποτυχημένο πρόγραμμα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι, εκχωρεί στην τριμερή επιτροπή κάθε κυριαρχικό δικαίωμα, ενώ δέχεται  «τις καταστροφικές επιλογές της που μας οδηγούν στο γκρεμό».

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ υπερτόνισε ότι, το «μνημόνιο έχει ήδη χρεοκοπήσει». Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα, «επιτάχυνση του μνημονίου είναι ένας σκέτος παραλογισμός που μας οδηγεί στη χρεοκοπία».  Καταλόγισε δε στη συγκυβέρνηση μοιρολατρία και παθητικότητα απέναντι στην τρόικα.

«Νομίζουν ότι αν γίνουν τροικανότεροι των τροικανών στο τέλος θα αποζημιωθούν. Πλανώνται πλάνην οικρτράν», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο πραγματικός κίνδυνος για τη χώρα δεν ήταν η εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η εκλογή μιας κυβέρνησης συνέχισης του μνημονίου», υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην απεργία των εργαζομένων στη Χαλυβουργία και τις πρόσφατες δηλώσεις Σαμαρά παρατήρησε πως «ιερό είναι το δικαίωμα στην εργασία,όχι στην εξευτελιστική εργασία και στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων της εργοδοσίας».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγή:http://www.briefingnews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...