ΜΑΤΕΟ: Το πριβέ πάρτυ στα Άχλα γαι τα γενέθλια της Ελένης (Φωτογρφία)

ΜΑΤΕΟ: Το πριβέ πάρτυ στα Άχλα γαι τα γενέθλια της Ελένης (Φωτογρφία)
Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έκλεισε σήμερα τα 44 και να της έφεραν τούρτα στο πλατό της εκπομπής, όμως δυο μέρες νωρίτερα, τη Κυριακή στις 27 του μήνα, ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα…πριβέ πάρτι για εκείνη! Τη Παρασκευή η Ελένη μετά το τέλος της εκπομπής πήγε στο λιμάνι της Ραφήνας απ όπου μαζί με τη μητέρα της αναχώρησε για την Άνδρο! Εκεί ήταν ήδη ο Ματέο!

Η Ελένη δεν γνώριζε τίποτα για τα σχέδια του! Τη Κυριακή το απόγευμα και ενώ η Ελένη ετοιμαζόταν να πάει μια βόλτα στη χώρα του νησιού, εκείνος της ζήτησε να μείνει στο ξενοδοχείο γιατί περίμενε κάτι φίλους! Ξαφνικά μια από τις 9 αυτόνομες, παραδοσιακές κατοικίες στην οποία έμενε το ζευγάρι(φωτο), γέμισε με λίγους φίλους, και τη μητέρα της! Ο Ματέο φώναξε την Ελένη και της ευχήθηκε Χρόνια Πολλά! 

Μπορεί να την γιόρτασαν δύο μέρες λίγο νωρίτερα αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία καθώς δεν είχαν υποχρεώσεις! Αφού έφαγαν το γλυκό που είχαν ετοιμάσει από τη κουζίνα, ήπιαν σαμπάνια στην υγειά της ενώ αργά το βράδυ, το ζευγάρι έμεινε μόνο του στην κατοικία που ήταν γεμάτη από κεριά και λουλούδια! 

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...