Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: Το ζευγάρι παντρεύτηκε

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά ενός θρησκευτικού γάμου σε μία τελετή στην Κύπρο με παρόντες περίπου 2.000 καλεσμένους.

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό. Ο γαμπρός πήγε στην εκκλησία συνοδεία αυτοκινητοπομπής με πυροτεχνήματα και οι δρόμοι της Λεμεσού αποκλείστηκαν για τον γάμο – υπερπαραγωγή.
Η Ιλάειρα Ζήση έφτασε λίγο αργότερα με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της και έλαμπε μέσα στο νυφικό της. Τα όργανα δεν σταμάτησαν να παίζουν μουσική μέχρι το ζευγάρι να μπει στην εκκλησία και να ανταλλάξει όρκους αιωνίας πίστης και αγάπης.

Με μία ακόμα του δημοσίευση ο θεατρικός παραγωγός ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το ζευγάρι να βγαίνει από την εκκλησία με τους καλεσμένους να «ριζώνουν» την αγάπη τους. Στη λεζάντα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σημείωσε «Μόλις παντρευτήκαμε» με τους ακόλουθούς του να σπεύδουν να αφήσουν τις δικές τους ευχές. 

Mavrikiou-zisi

Σε ένα ακόμα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok το ζευγάρι παρουσιάζεται κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, να λαμβάνει την ευλογία από τον παπά της εκκλησίας.

Λίγη ώρα πριν το ζευγάρι ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου είναι ντυμένος γαμπρός και δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους τα στολισμένα αυτοκίνητα, τα οποία είναι έτοιμα να αναχωρήσουν για το μυστήριο. Μάλιστα σε βίντεο που αναρτήθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του θεατρικού παραγωγού, ο ίδιος πρόκειται να καταφθάσει στην εκκλησία, περικυκλωμένος από μία αυτοκινητοπομπή με πυροτεχνήματα. 

Όπως ο ίδιος σχολίασε μέσα από τα βίντεο του, τόνισε στην μέλλουσα συζυγό του πως είναι «Έτοιμος ο γαμπρός σου», καθώς βρισκόταν μέσα στο αμάξι έτοιμος να αναχωρήσει για την εκκλησία, με σκοπό να συναντήσει την Ιλάειρα Ζήση.  

Mavrikios999_2

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...