Μπροστά στο μελανότερο σημείο της μακρόχρονης ιστορίας της βρίσκεται η Παναχαϊκή που, όπως όλα δείχνουν, οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον υποβιβασμό της στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι προσπάθειες της διοίκησης αλλά και φίλων της ομάδας να συγκεντρωθεί το ποσό των 150.000 ευρώ για την καταβολή της εγγυητικής επιστολής που απαιτείται, δεν έχουν φέρει καρπούς.

Χωρίς την εγγυητική στον φάκελο της ΕΕΑ η ομάδα δεν μπορεί να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής  στη Σούπερ Λιγκ 2. Αυτό σημαίνει ότι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελικό “αντίο” της Παναχαϊκής από τις εθνικές κατηγορίες θα ειπωθεί την επόμενη εβδομάδα όταν συνεδριάσει η ΕΕΑ και ελέγξει τους φακέλους,  διαπιστώνοντας πως δεν υπάρχει εγγυητική και έτσι θα ανακοινώσει πως δεν χορηγεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι εξελίξεις αυτές γεμίζουν απογοήτευση τους φιλάθλους της ομάδας, αλλά και ολόκληρη την Πάτρα που δεν προσδοκούσε τέτοια κατάληξη για την αγαπημένη της ομάδα.

tempo24.news



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...