Μεγάλη νίκη για τον Προμηθέα στην Αμφιλοχία…

ceb1cebdcf84ceafceb3cf81ceb1cf86cebf-ceb1cf80cf8c-p1050580Σπουδαίο διπλό πήρε σήμερα η ομάδα μας στην Αμφιλοχία επί της ισόβαθμης (μέχρι τώρα) τοπικής ομάδας με σκορ  0-2. Ένα διπλό που το έψαχνε καιρό αφού σε αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια (με εξαίρεση το παιχνίδι με την Α.Ε. Τρικόρφου) έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έπαιρνε τους βαθμούς.

Σήμερα από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ξεκίνησε δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 11’ όταν σε δυνατό πλάγιο άουτ από αριστερά του Διαμαντόπουλου άσχημο διώξιμο της μπάλας από τους αμυντικούς του Αμφίλοχου, ο Δαδάνης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  έστειλε την μπάλα δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σαπάτη που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Φτωχό σε ευκαιρίες το Α’ ημίχρονο με τον Προμηθέα να χάνει την ευκαιρία στο 26’ να διπλασιάσει το σκορ , όταν ο Ζέλιος Κ. εκτέλεσε φάουλ από δεξιά,  σύγχυση στην άμυνα του Αμφίλοχου  και ο Καλαβριζιώτης από το ημικύκλιο κάνει το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Σαπάτης.

Στο Β’ ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51’ ο Αμφίλοχος χάνει μια ευκαιρία, όταν ο Ευθυμίου σούταρε από έξω αριστερά, η μπάλα άλλαξε λίγο πορεία από κάποιο πόδι, αλλά ο Τσακανίκας πέφτει στην δεξιά του γωνία και αποκρούει, με τους αμυντικούς να διώχνουν στη συνέχεια.

Στο επόμενο λεπτό δηλ. στο 52’  ο Προμηθέας διπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Ζέλιος Κ. έκανε το γέμισμα, ο Καλαβριζιώτης  βγήκε στην πλάτη της άμυνας, κοντρόλαρε με το στήθος και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  κάνοντας το 0-2.

Στο 57’ ο Αμφίλοχος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του να μειώσει το σκορ όταν σε κόρνερ του Ζαβιτσάνου, γέμισμα  με πρώτη κεφαλιά από τον Λιανό, δεύτερη κεφαλιά από τον Κηρόσημο η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι, άουτ.

Στο 62’ πάλι σε βαθιά μπαλιά από τον Ζέλιο Κ.  ο Μιχαλόπουλος μόνος απέναντι στον Σαπάτη, χάνει το κοντρόλ με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Στο 75’ ο νεοαποκτηθείς Σαλαμούρας – που πριν λίγα λεπτά είχε περάσει στο παιχνίδι – έπαιξε το 1-2 με τον Δαδάνη αλλά το πλασέ του τελευταίου να περνά λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι.

Στο 84’ σε μια ανύποπτη φάση ο Μιχαλόπουλος ένιωσε ένα δυνατό τράβηγμα στο δικέφαλο και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣΟ τραυματισμός του πρώτου σκόρερ της ομάδας μας αλλά και όλου του πρωταθλήματος επισκίασε την μεγάλη νίκη, αφού θα λείψει τουλάχιστον ένα μήνα από τους αγώνες της ομάδας μας. Από το σημείο εκείνο ο Προμηθέας έπαιζε με δέκα παίχτες, αφού είχαν γίνει και τρεις αλλαγές από τον προπονητή μας.

Τελειώνοντας στο 88’ χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσει το σκορ όταν ο Σαλαμούρας πέρασε όμορφα με τακουνάκι την μπάλα στο Διαμαντόπουλο, αυτός ξαφνιάστηκε λίγο (δεν είναι και επιθετικός) προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα, αλλά ο Σαπάτης έπεσε με αυτοθυσία στα πόδια του κλέβοντας την μπάλα.

 

Καλός  διαιτητής Βαλλιάνος αν και είχε δυο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο με πρώτα τον Προμηθέα  και μετά τον Αμφίλοχο, αν ζητάνε πέναλτι αλλά ο διαιτητής να έχει σωστή κατά την γνώμη μας άποψη δίνοντας συνέχεια στο παιχνίδι. Πολύ καλός ο πρώτος βοηθός Κολοσιώνης Αθ.  ενώ με κάποια μικρά λάθη ο δεύτερος βοηθός Σπυριδόπουλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ:  Σαπάτης, Παύλος (66’ Στάμος), Δράκος Χ., Καβαλάρης, Ζαβιτσάνος, Ψωμοδότης (52’ Μπεκατώρος), Νάκας (46’Κηρόσημος), Λιανός, Μάνθος,ΡάπτηςΕυθυμίου.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:  Τσακανίκας, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου, Κλάδος (81΄ Τριώτης Ι.), Ζέλιος Κ., Μιχαλόπουλος, Δαδάνης, Καλαβριζιώτης (70΄ Σαλαμούρας), Σαγάνης, Ντζελέπης (65’ λ.τ. Νεμποτάκης).

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ FACEBOOK   “Α.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ”

Φωτο Μάρκος Τσιλιαγιάννης

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 0-2



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...