Μεγάλη νίκη με 59% του Κ. Λύρου στο δήμο Μεσολογγίου

Δικαιοσύνη, νομιμότητα και πολλή δουλειά, είναι οι βασικές αρχές που θα ακολουθήσει ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, όπως υπογράμμισε ο ίδιος στην σύντομη ομιλία του μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που τον ανέδειξε νικητή στον δήμο Μεσολογγίου, με ποσοστό 59%, έναντι 41% του απερχόμενου δημάρχου, Νίκου Καραπάνου.

Ο κ. Λύρος έφθασε στο εκλογικό του κέντρο, συνοδευόμενος από την την οικογένειά του και τους συνεργάτες του,  όπου τον περίμενε πλήθος κόσμου, που τον υποδέχθηκε με θερμά χειροκροτήματα και συνθήματα ενθουσιασμού. Ο νέος δήμαρχος Μεσολογγίου, ευχαρίστησε όλους τους δημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους υποσχόμενος ότι για το Μεσολόγγι θα γίνει η νέα έξοδος προς την δημιουργία. Τόνισε μάλιστα ότι δίπλα του θα βρεθούν μόνο όσοι έχουν όρεξη για δουλειά.  Ευχαρίστησε τους 168 υποψήφιους που ήταν μαζί του στον αγώνα, όλους τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια, τους νέους που τάχθηκαν στο πλευρό του διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν θα τους διαψεύσει.

Ευχαρίστησε επίσης και την οικογένειά του και κυρίως την σύζυγό του, με το πλήθος να φωνάζει  με ενθουσιασμό το όνομα της κας Λύρου. Ο δήμαρχος ευχαρίστησε και όλους τους ετεροδημότες υποσχόμενος ότι θα είναι υπερήφανοι που κατάγονται από το Μεσολόγγι.

«Με πίστη στο Θεό και στις δυνάμεις μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Προχωράμε για έναν δήμο αξιόπιστο, δυνατό, σύγχρονο», υπογράμμισε ο κ. Λύρος στέλνοντας μήνυμα ενότητας. «Ήρθαμε όλοι απόψε εδώ για να δηλώσουμε ότι θα προχωρήσουμε ενωμένοι», τόνισε καταλήγοντας.

Ο ενθουσιασμός και η αγάπη του κόσμου ήταν έκδηλη και όλοι ήθελαν να συγχαρούν τον νέο δήμαρχο Μεσολογγίου.

Τα ποσοστά που έλαβαν οι δυο μονομάχοι του δεύτερου γύρου, ανά δημοτική ενότητα ήταν: Μεσολόγγι: Κ. Λύρος, 57,89% – Ν. Καραπάνος, 39,15%. Οινιάδες:  Κ. Λύρος,  54,56% – Ν. Καραπάνος, 42,49% και Αιτωλικό: Κ. Λύρος, 59,50% – Ν. Καραπάνος, 37,13%.

aixmi-news.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...