Μεγάλος διαγωνισμός στο κατάστημα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στη Ναύπακτο!

Μεγάλος διαγωνισμός στο κατάστημα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στη Ναύπακτο!Από Δευτέρα 27/12/2020 έως και τη Πέμπτη 31/12/2020, αγοράζοντας ένα από τα εορταστικά προϊόντα μας, κερδίζετε κουπόνι συμμετοχής για την κλήρωση, όπου 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μία δωροεπιταγή αξίας 50€ για να την εξαργυρώσουν με προϊόντα του καταστήματος!!
Το κουπόνι συμμετοχής στη κλήρωση ισχύει για αγορά ενός από τα παρακάτω προϊόντα:
1. Κοτόπουλο γεμιστό2. Κοτόπουλο με εορταστική γέμιση3. Κότα ειδικής εκτροφής με εορταστική γέμιση4. Ρολό οικογενειακό με εορταστική γέμιση5. Μαργαρίτα κοτόπουλο γεμιστή6. Ρολό με λιαστή ντομάτα & γραβιέρα7. Ρολό μπιφτέκι με γραβιέρα & μπεϊκον
Αν κάποιος πελάτης αγοράσει παραπάνω από ένα προϊόντα, θα λάβει περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση (π.χ. για αγορές 2 από τα παραπάνω προϊόντα, θα λάβει 2 κουπόνια συμμετοχής, για 3 προϊόντα 3 κουπόνια συμμετοχής, κ.ο.κ.)Ο διαγωνισμός ισχύει στο κατάστημα ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στη Ναύπακτο (Αθηνών & Μανάση Πλατεία Φαρμάκη) και η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 31/12/2020 στις 5 το απόγευμα.Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την παραλαβή των δωροεπιταγών τους!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...