Μεγάλος κίνδυνος για περισσότερα κρούσματα: Κανονικά η πτήση της Τετάρτης από Ντόχα προς Αθήνα! Άλλα λέει η Πολιτική Προστασία και άλλα ο Δένδιας;

Μεγάλος κίνδυνος για περισσότερα κρούσματα: Κανονικά η πτήση της Τετάρτης από Ντόχα προς Αθήνα! Άλλα λέει η Πολιτική Προστασία και άλλα ο Δένδιας;
Κανονικά θα διεξαχθεί η αυριανή πτήση από Ντόχα προς Αθήνα


02/06/2020 – 23:53

Στη χθεσινή πτήση της Qatar Airlways, από την Ντόχα προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», βρέθηκαν 12 θετικά δείγματα κατόπιν της διενέργειας του προβλεπόμενου ελέγχου για τη νόσο Covid-19 που πραγματοποιήθηκε στους 91 επιβαίνοντες από τα υγειονομικά κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Εννέα από τους θετικούς επιβάτες είναι υπήκοοι Πακιστάν, προερχόμενοι από την πόλη Γκουχράτ, με άδεια διαμονής στην Ελλάδα, δύο Έλληνες υπήκοοι προερχόμενοι από την Αυστραλία και ένα άτομο ιαπωνικής υπηκοότητας, μέλος ελληνοϊαπωνικής οικογένειας», αναφέρει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.

Για αυτό το λόγο, ανεστάλησαν έως και τις 15 Ιουνίου οι πτήσεις από και προς το Κατάρ. 

Όμως, πριν από λίγο, η Ελληνική Πρεσβεία στο Κατάρ διαβεβαίωσε σε ενημερωτικό της e-mail τους περίπου 5,000 έλληνες που ζουν στην Καταρινή πρωτεύουσα πως η αυριανή πτήση (3/6/2020) της Qatar Airways από Ντόχα προς Αθήνα θα διεξαχθεί κανονικά!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως η οδηγία της Πολιτικής Προστασίας καταργήθηκε εν μία νυκτί από το Υπουργείο Εξωτερικών με κίνδυνο, αύριο να έχουμε ακόμα περισσότερα κρούσματα ανάμεσα στους επιβάτες από το Κατάρ όπου η πανδημία κυριολεκτικά θερίζει!

Πρεσβεία

 

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...