Μεγάλο διπλό για τον Α.Ο. Λυγιά με αντίπαλο τον Αράκυνθο Ματαράγκας

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, η ομάδα μας πήρε μεγάλο διπλό μέσα στην δυνατή έδρα του Αράκυνθου Ματαράγκας, σπάζοντας το ρόδι, καθώς για αρκετά χρόνια έφευγε από αυτό το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι.
Σκόρερ για την ομάδα μας οι Ζαρκαδούλας Γ., Λύτρας Ν. και Δημητρόπουλος Β.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, καθώς μόλις στο 5ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, ενώ φαινόταν ότι δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στα πρώτα 15-20 λεπτά του αγώνα, με την ομάδα μας να στέκεται τυχερή, αφού το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο από το 1-0, με τα δυο δοκάρια που είχε η ομάδα του Αράκυνθου. Μετά το εικοσάλεπτο ισορρόπησε το παιχνίδι και έφτασε στην ισοφάριση στο 27΄ με τον Ζαρκαδούλα Γ. και πήρε το προβάδισμα στο 60ο λεπτό με τον Λύτρα Ν. Στο 71ο λεπτό θα γίνει το 1-3 με τον Δημητρόπουλο Β., για να μειώσει στο 75΄η Ματαράγκα σε 2-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Το φιλμ του αγώνα
5΄ ΓΚΟΛ, 1-0 για τους γηπεδούχους.
9΄ Δοκάρι για τους γηπεδούχους.
11΄ Σουτ των γηπεδούχων, αποκρούει ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Μαστροκώστας και με τη βοήθεια του δοκαριού αποσοβεί το 2-0.
13΄ Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, με τον Γκόγκα Αλ. να σουτάρει και να σκοράρει με το γκολ όμως να ακυρώνετε για επιθετικό φάουλ.
24΄ Εκτέλεση φάουλ του Δημητρόπουλου Β., αποκρούει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων στην δεξιά του γωνία.
27΄ ΓΚΟΛ, 1-1. Φάουλ του Δημητρόπουλου Β., κεφαλιά του Ζαρκαδούλα Γ. η μπάλα στα δίχτυα.
45΄ Εκτέλεση φάουλ για την Ματαράγκα, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Λυγιά, με την μπάλα στην επαναφορά να φτάνει πάλι σε παίχτη των γηπεδούχων, να βγαίνει τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, το σουτ όμως που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ.
50΄ Αντεπίθεση για την ομάδα του Λυγιά, με τον Κατσάμπα Β. να πασάρει στον Γκόγκα Αλ., με τον τελευταίο να βγαίνει τετ α τετ να σουτάρει αδύναμα, με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Ματαράγκας.
56΄ Σουτ του Γκόγκα Αλ. με την μπάλα να περνά για λίγο άουτ.
60΄ ΓΚΟΛ, 1-2. Επίθεση για την ομάδα του Λυγιά, με τον Κατσάμπα Β. να σπάει την μπάλα στον επερχόμενο Λύτρα Ν. ο οποίος από το σημείο του πέναλτι θα κάνει το 1-2.
68΄ Δοκάρι για τους γηπεδούχους, το 3ο στο παιχνίδι.
71΄ ΓΚΟΛ, 1-3. Κερδισμένο φάουλ για τους φιλοξενούμενους, με τον Δημητρόπουλο Β. να αναλαμβάνει την εκτέλεση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.
74΄ 4ο δοκάρι για την ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας.
75΄ ΓΚΟΛ, 2-3. Κόρνερ για τους γηπεδούχους, με την μπάλα να μην απομακρύνετε μέσα στην περιοχή από τους παίκτες των φιλοξενούμενων, με τον παίκτη των γηπεδούχων να πιάνει δυνατό σουτ το οποίο κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-3.
79΄ Σουτ των γηπεδούχων η μπάλα ελάχιστα άουτ.
87΄ Σουτ του Δημητρόπουλου Β., με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα χέρια του τερματοφύλακα της Ματαράγκας.
90+5΄ Λήξη του αγώνα.

Ρεπορτάζ από την σελίδα του Α.Ο. Λυγιά



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...