ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απατεώνες με τα δήθεν τροχαία ξαναχτυπούν!

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι άπαντες με τα τηλεφωνήματα που δέχονται, καθώς οι απατεώνες με την κομπίνα των δήθεν τροχαίων δυστυχημάτων ξαναχτυπούν τις τελευταίες ώρες.

Πολίτες καταγγέλλουν στο kontranews.gr ότι πρόσφατα δέχθηκαν κλήσεις από επιτήδειους, που προσπάθησαν να τους εξαπατήσουν παριστάνοντας τους αστυνομικούς ή τους δικηγόρους και υποστηρίζοντας ψευδώς πως μέλη της οικογένειάς τους έχουν εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα.

Στη συνέχεια τους ζητούν χρήματα με το πρόσχημα της μη  προφυλάκισης των εμπλεκόμενων στο περιστατικό ατόμων. Μάλιστα, εμφανίζονται πρόθυμοι να μεταβούν οι ίδιοι στα σπίτια των υποψήφιων θυμάτων τους για να παραλάβουν τα ποσά αυτά.

Παρόλο που το τελευταίο διάστημα, η ΕΛ.ΑΣ έχει προχωρήσει σε δεκάδες συλλήψεις ατόμων που βρίσκονται πίσω από αυτές τις απάτες, συνεχώς εμφανίζονται νέοι αετονύχηδες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη κομπίνα.

Για αυτό απαιτείται από όλους αυξημένη επαγρύπνηση και άμεση ειδοποίηση των Αρχών, στην περίπτωση που αντιληφθούν κάτι σχετικό.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...