Μεσολόγγι: Αρνητικά τα τρία ύποπτα κρούσματα, μετά από επανέλεγχο

Ο επανέλεγχος ανέτρεψε τα δεδομένα στην περιοχή του Μεσολογγίου, σχετικά με τρεις ύποπτες περιπτώσεις κρουσμάτων κορωνοϊού , που αρχικά είχαν εμφανιστεί ως θετικές.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδεται από ενημερωτικά site του Μεσολογγίου, πριν από λίγη ώρα έφτασαν τα αποτελέσματα επανεξέτασης των 3 υπόπτων δειγμάτων για κορωνοϊό τα οποία είναι αρνητικά.

Η αρχική εξέταση έδειχνε ότι είναι θετικά τα τρία άτομα , εκ των οποίων ο ένας ιατρός, αλλά η επανεξέταση έδειξε ότι τελικά είναι αρνητικά.

Απορίας άξιο είναι πάντως, το πως προέκυψε αυτή η εξέλιξη και το πως τη μια μέρα εμφανίζονται θετικά κρούσματα και την επομένη αρνητικά, με αποτέλεσμα χωρίς λόγο να προκαλείται αναστάτωση και να παρέχεται μη αξιόπιστη ενημέρωση.

Για το ζήτημα από την Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑΤΡΙΑ (3) ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΤΕΣΤ COVID-19 ΤΗΣ Ν.Μ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥΑπό τη Διοίκηση του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας – Ν.Μ. Μεσολογγίου «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ» ανακοινώνεται ότι μετά από επανέλεγχο των τριων ύποπτων περιστατικών οπου αρχικά διεγνώσθησαν ασθενώς θετικά, σήμερα τα τεστ για covid-19 είναι αρνητικά.

agriniopress.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...