ΜΕΣΟΛΌΓΓΙ: Σύσσωμη η αντιπολίτευση παίρνει «πάνω» της την υπόθεση «Ενεργειακή Κοινότητα»

Σε εξέλιξη είναι σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Messolonghinews, η διαδικασία της συλλογής των απαιτούμενων υπογραφών από την αντιπολίτευση του δήμου Μεσολογγίου για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τη λήψη απόφασης για την «Ενεργειακή Κοινότητα».

Μια πρωτοβουλία που έχει αναληφθεί από τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΈΛΛΟΝ», Παντελή Σκαρμούτσο και η οποία αποτελεί συνέχεια σχετικής πρότασης που του απηύθυνε στην πρόσφατη συνεδρίαση για το ίδιο θέμα ο πρώην δήμαρχος, Νίκος Καραπάνος και η οποία έτυχε της στήριξης και του Τάκη Κοτσόργιου. (ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΔΏ)

Έτσι το σώμα θα κληθεί να αποφασίσει, για την συμμετοχή του δήμου Μεσολογγίου και της ΔΕΥΑΜ στην ενεργειακή κοινότητα των 108MW της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κάτι που αποτελεί μονόδρομο για την εξασφάλιση της ενεργειακής αυτονομίας των υπηρεσιών του δήμου και κυρίως της ΔΕΥΑΜ και που ταυτόχρονα θα οδηγήσει την τελευταία σε οικονομική εξυγίναση.

Κι αυτό διότι όπως αποδείχτηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, η πιθανότητα υλοποίησης αυτόνομων ενεργειακών κοινοτήτων, από το δήμο και τη ΔΕΥΑΜ είναι απειροελάχιστη, λόγω των λανθασμένων χειρισμών που έχουν γίνει από τη δημοτική αρχή.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...