Μεσολόγγι: Το υπουργείο κόντρα σε όλους επιμένει να ανοίξουν τα σχολεία – Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ στο Nafpaktianews.gr

Έκτακτη σύσκεψη φορέων της πόλης του Μεσολογγίου της Περιφέρειας της Α’ ΕΛΜΕ και του προέδρου της κ. Κατσαρού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας για το τι μέλει γενέσθαι για το άνοιγμα το σχολείων που ήταν και η απόφαση του υπουργείου παιδείας σε μια χρονική στιγμή που ο Δήμος Μεσολογγίου βρίσκεται στο βαθύ κόκκινο το υπουργείο δεν δίνει λίγο χρόνο ακόμη για να δουν την εξέλιξη των κρουσμάτων και εμένει στην απόφαση του να ανοίξει τα σχολεία συνδέοντας τα με τα καταστήματα που δεν είναι υποχρεωτικό να επισκεφτούν οι πολίτες όπως είναι οι μαθητές για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους δια ζώσης και χωρίς να λαμβάνει υπόψιν όπως λάμβανε τέτοια εποχή πέρυσι εάν σε κάποιο σπίτι κάποιος μαθητής διαμένει με άτομο που ανήκει σε ευπαθή ομάδα , πέρσι μπορούσε να μην συμμετέχει σε δια ζώσης μάθημα φέτος δεν μπορεί και ας είναι τα κρούσματα σε τριψήφιο νούμερο.

Παραλογισμός που μακάρι να μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο και να μας διαψεύσει.

Ποντάρουμε στα self tests και στην ειλικρίνεια των πολιτών να πουν την αλήθεια αφου δεν είναι αντικειμενικός ο τρόπος που γίνονται και δηλώνονται όταν ζουμε σε μια κοινωνία που όταν κάποιος έχει κορονοϊό στιγματίζεται η πόσο μάλλον αν στο σπίτι εργάζεται ένα άτομο και αναγκαστεί να μπει σε καραντίνα αν το παιδί του βγει θετικό και να μην μπορεί να προσφέρει τίποτα στην οικογένεια του.

Είναι ερωτήματα αρκετών γονέων που έχουν επικοινωνήσει μαζί αλλά και αγωνία των εκπαιδευτικών όπως μας είπε ο πρόεδρος της Α’ΕΛΜΕ κ. Κατσαρός σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγη ώρα.

Ακούστε τον κ. Κατασαρό για όσα συζητήθηκαν τις τελευταίες ημέρες αλλά και στην έκτακτη αποψινή σύσκεψη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...