Μετά τους 300 έρχεται και οι 300: Η άνοδος μιας αυτοκρατορίας

Μετά τους 300 έρχεται και οι 300: Η άνοδος μιας αυτοκρατορίας
Δημοσιεύθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες από την νέας ταινία “300: Rise of an Empire” (300: Η άνοδος μιας αυτοκρατορίας), με τον  Sullivan Stapleton, ως Θεμιστοκλή, καθώς και μια σκηνή μάχης.
 Πρόκειται για το sequel της σπαρτιατικής επικής μάχης  των “300”, η οποία επικεντρώνεται στον Έλληνα στρατηγό Θεμιστοκλή και στην μάχη του εναντίον των Περσών.

Επίσης στο “300: Rise of an Empire” συμμετέχουν ο Rodrigo Santoro ως ηγέτης των Περσών, Ξέρξης και η Eva Green ως Αρτεμίσια. Ο σκηνοθέτης Noam Murro είναι πια στο τιμόνι του project, αναλαμβάνοντας από εκεί που το άφησε ο Zack Snyder.

Ενώ η ταινία φαίνεται, όπως γράφει το greekreporter,  να μείνει πιστή στην οπτική πλευρά του πρώτου φιλμ, σε μια συνέντευξη στο “USA Today”, ο Murro δήλωσε πως  “το “Rise of an Empire” έχει το επιπλέον στοιχείο ότι υπάρχουν σκηνές από ναυμαχίες” οι οποίες όπως λέει “δίνουν στην ταινία μια διαφορετική “χορογραφία” των μαχών και του πολέμου.” Επίσης επισημαίνει πως η ταινία διαδραματίζεται “σε διάφορες περιοχές” και περιγράφει τον Θεμιστοκλή ως “πολυσημαδεμένο από τις μάχες πολεμιστή, αλλά ταυτόχρονα και πολιτικό.”.

Η ταινία αναμένεται να βγει στις αμερικανικές αίθουσες αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα στις 2 Αυγούστου.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...