Μετά το “Λαϊκόν” φίμωτρο και στον “Ευαγγελισμό” με εντολή του Υπουργείου Υγείας

Μετά το “Λαϊκόν” φίμωτρο και στον “Ευαγγελισμό” με εντολή του Υπουργείου Υγείας
Μετά το


04/04/2020 – 20:14

Δύο έγγραφα των διοικήσεων από το Λαϊκό και τον Ευαγγελισμό αποκαλύπτουν την απαράδεκτη τακτική της φίμωσης που φαίνεται να υιοθετεί το Υπουργείο Υγείας αναφορικά με την κατάσταση και τις συνθήκες που επικρατούν στα Νοσοκομεία σε σχέση με τον κορωνοϊό – Έντονη κριτική σε αυτή την τακτική “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” ασκεί με ανάρτησή του και ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σύμφωνα με εσωτερικά σημειώματα από τις διοικήσεις των Νοσοκομείων «Λαϊκό» και «Ευαγγελισμός-Οφθαλμιατρείο Αθηνών» απαγορεύεται να προβαίνουν σε δηλώσεις οι γιατροί και το προσωπικό των Νοσοκομείων «χωρίς την προηγούμενη έγκριση από την Διοίκηση».

Το ένα έγγραφο έχει ημερομηνία 03.03.2020 και αφορά το Λαϊκό το άλλο 18.02.2020 είναι από τον Ευαγγελισμό και τα δύο είναι εσωτερικά σημειώματα που βασίζονται σε έγγραφο του υπουργείου Υγείας με αρ. πρωτ. 13356/26.02.2020 (ημετ.3412/27.02.2020) και είδαν φως της δημοσιότητας στο διαδίκτυο.

Εξηγείται έτσι γιατί παραμένει στο σκοτάδι η κατάσταση που επικρατεί στα Νοσοκομεία της χώρας και οι Νοσοκομειακοί γιατροί που καταγγέλλουν τα ελλιπή μέτρα προστασίας στοχοποιούνται και λοιδορούνται από το Υπουργείο Υγείας και τον κ. Κοντοζαμάνη.

Την προβληματική επικοινωνία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του νοσοκομείου-αναφορά Αλεξανδρούπολης και των δημοσιογράφων που δραστηριοποιούνται στην περιφέρεια ΑΜ-Θ επισημαίνουν με επιστολή τους προς στη διοίκηση του ιδρύματος 61 εργαζόμενοι σε ΜΜΕ.

Λαϊκόν

Φίμωτρο

Σε αντίστοιχη καταγγελία στο facebook προχώρησε και ο Ευάγγελος Αντώναρος ασκώντας έντονη κριτική για την απαράδεκτη αυτή εντολή αποσιώπησης από το Υπουργείο Υγείας.

Πηγή: avgi.gr

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...