Μεταγραφική ''Βόμβα'' η Α.Ε. Τρικόρφου…

Στην  επίσημη ιστοσελίδα της Α.Ε. Τρικόρφου  http://www.aetfc.gr ανακοινώθηκαν νέες μεταγραφές για την ομάδα του Τρικόρφου και επίσης η ανακοίνωση γράφει πως υπάρχει συμφωνία με παίκτη που έπαιζε πρόσφατα στην Super League και το μόνο που μένει είναι ανά καταφέρει να λύση το εργασιακό πρόβλημα(να μετατεθεί).Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση.

 

Τέσσερις μεταγραφές μεγατόνων ανακοίνωσε σήμερα η Διοίκηση της ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ. Οι διοικούντες την ομάδα, με συντονισμένες ενέργειες και διαπραγματεύσεις πρόσθεσαν στο ΡΟΣΤΕΡ της ομάδας μας τους:

ΓΕΩΡΓΙΟ ΦΛΕΓΓΑ (ΜΕΣΟ)

Μέχρι τον Δεκέμβριο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Στις αρχές του 2011 μεταπήδησε στην ομάδα του ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ και αγωνίστηκε στα σαλόνια της Γ εθνικής κατηγορίας. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία σε πρωταθλήματα Δ Εθνικής (Απόλλων Ευπαλίου) και της Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΧΡΗΣΤΟ  ΦΛΕΓΓΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ)

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα της ΠΡΕΒΕΖΑΣ. Την Αγωνιστική περίοδο 2009-2010 είχε αγωνιστεί και πάλι στο πρωτάθλημα της Δ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΠΑΛΙΟΥ, όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον όμιλο, πετυχαίνοντας 30 τέρματα. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια είχε αγωνιστεί με απόλυτη επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΙΩΑΝΝΗ  ΦΛΕΓΓΑ (ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ)

Ανανέωσε την περυσινή συνεργασία του με την ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, όπου είχε συμμετοχή στα περισσότερα παιχνίδια της περυσινής αγωνιστικής περιόδου και την βοήθησε στον αγώνα της για παραμονή στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

Είναι ποδοσφαιριστής με πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες που αγωνίζονταν στην Δ εθνική κατηγορία και την Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

ΒΑΣΙΛΕΙΟ  ΦΛΕΓΓΑ (ΑΜΥΝΤΙΚΟ)

Ανανέωσε και αυτός την περυσινή συνεργασία του με την ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ, όπου λόγω τραυματισμού που υπέστη δεν μπόρεσε να προσφέρει στην ομάδα μας αυτά που από την ικανότητά του και την  εμπειρία του περιμέναμε.

Είναι ποδοσφαιριστής με πλούσια ποδοσφαιρική εμπειρία, αφού τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες που αγωνίζονταν στην Δ εθνική κατηγορία και την Α ΕΠΣΝ Φωκίδας.

 

Τους καλωσορίζουμε λοιπόν και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες για αυτούς και την ομάδα μας.

Έτσι με την προσθήκη στο ΡΟΣΤΕΡ της ομάδας μας ποδοσφαιριστών τέτοιας δυναμικότητας και η ύπαρξη ήδη σε αυτό και άλλων ποδοσφαιριστών ανάλογης δυναμικότητας ενισχύουν τις προυποθέσεις και τις προσδοκίες μας για σίγουρη επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τη Διοίκησή της ομάδας μας.

Η Διοίκηση έκανε το χρέος της στο ολόκληρο. Αναπόφευκτα, λοιπόν ο ενθουσιασμός που επικρατεί στις τάξεις της ομάδας μας είναι τεράστιος και άκρατος.

Όμως δεν σταματάμε εδώ. Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, επιτρέψτε μου να σας αποκαλύψω κάτι ακόμα πιό δυνατό. Από πληροφορίες που διέρρευσαν επίκειται η περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας μας με ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι πριν δύο χρόνια αγωνιζόταν στα σαλόνια της Α ΕΘΝΙΚΗΣ (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ). Είμαι σε θέση να γνωρίζω, ότι έχει επέλθει η σχετική συμφωνία και απομένει να βρεθεί λύση σε επαγγελματικό του πρόβλημα, λόγω των σημερινών επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων που έχει στην πόλη που διαμένει σήμερα.

Πιστεύω ότι εφόσον είναι επιβεβαιωμένη η θέληση και των δύο πλευρών για συνεργασία θα βρεθεί και η χρυσή λύση και τότε θα έχουμε από την ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ άλλη μία μεταγραφική βόμβα ακόμα μεγαλύτερων διαστάσεων.

Ευχαριστούμε τη Διοίκηση της ομάδας μας για το αμέριστο ενδιαφέρον που δείχνει για την αγωνιστική της ενίσχυση.

Όμως έχουμε υποχρέωση και όλοι όσοι αγαπούμε την ομάδα να σταθούμε δυναμικά στο πλευρό της και να την ενισχύσουμε με κάθε τρόπο, αφού πλέον οι υποχρεώσεις είναι πολύ μεγάλες και δυσβάσταχτες.

Όλοι μαζί οι φίλοι της ΑΕ ΤΡΙΚΟΡΦΟΥ πρέπει να είμαστε ενωμένοι και κοντά στην ομάδα, γιατί μόνο έτσι θα στηρίξουμε ενεργά και δυναμικά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...