Μετανάστες προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα στη Μυτιλήνη (Βίντεο)

ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑ

Έκρυθμη είναι η κατάσταση τις τελευταίες ώρες στη Μυτιλήνη.

Χθες το βράδυ σημειώθηκε μπαράζ διαρρήξεων από μετανάστες που έσπασαν τζαμαρία καταστήματος οπτικών στην Ερμού.

Ακόμα, μετανάστες προσπάθησαν να διαρρήξουν τα γραφεία της ΔΕΗ στο πάρκινγκ, ενώ διέρρηξαν και δυο ταβέρνες στην περιοχή  της Επάνω Σκάλας κλέβοντας χρήματα από τις ταμειακές μηχανές.

Σύμφωνα με το lesvosreport, η αστυνομική διεύθυνση της Λέσβου δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση για τα περιστατικά, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που όπως αναφέρουν μαρτυρίες είναι αφρικανικής καταγωγής.

Τα νέα περιστατικά έρχονται μόλις μια μέρα μετά την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης για τις διαρρήξεις που έχουν αναστατώσει την αγορά τις τελευταίες ημέρες.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Παναγιώτης Παπαρίσβας, μετέβη σήμερα στα καταστήματα όπου σημειώθηκαν οι χθεσινοβραδινές διαρρήξεις και εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

Μετανάστες απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς στη Μόρια

Ακόμη ένα περιστατικό με δράστες μετανάστες σημειώθηκε στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο. Δυο αλλοδαποί απείλησαν με μαχαίρι αστυνομικούς.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Μυτιλήνης θεώρησαν ύποπτους έναν 44χρονο Σύριο και έναν 18χρονο Ιρακινό και τους σταμάτησαν για να τους ελέγξουν.

Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις τους και μάλιστα ο 44χρόνος έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του και απείλησε με αυτό τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τους δυο μετανάστες για να τους βάλουν χειροπέδες και τα κατάφεραν παρόλο που προέβαλαν σθεναρή αντίσταση.

Ο 44χρονος αφοπλίστηκε, το μαχαίρι κατασχέθηκε και οι δυο αλλοδαποί οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες κατά περίπτωση για απείθεια, απειλή, αντίσταση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...