Μετεξελίσσεται η Κίνηση Πολιτών Ναυπακτίας

Τη μετεξέλιξη της Κίνησης Πολιτών Ναυπακτίας προανήγγειλε ο Κώστας Καρακώστας στη χθεσινή νομαρχιακή σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει των δημοτικών εκλογών. «Πάμε σε νέα ιδρυτική συνέλευση, θέλοντας να λάβουμε το μήνυμα των καιρών, τις αλλαγές στην κοινωνία» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «η μετεξέλιξη αυτή θα περάσει και στο πρόσωπο του επικεφαλής». Βέβαια στη Ναυπακτία είναι λίγο – πολύ γνωστό ότι τα πράγματα συντείνουν πως ο νέος επικεφαλής θα είναι ο Τάκης Λουκόπουλος, ωστόσο ο Κώστας Καρακώστας υπογράμμισε ότι «η νέα παράταξη πρέπει να έχει αναφορά στη γενική της συνέλευση, δεν μπορεί ο επικεφαλής να ορίζεται από κάποιον άλλον». Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι «η νέα δημοτική κίνηση θα είναι αυτοτελής και αυτόνομη, οργανωτικά και πολιτικά, θα το κρατήσουμε αυτό το παλιό…» Είναι ωστόσο δεδομένο πως η νέα παράταξη στη Ναυπακτία θα είναι μεν αυτόνομη, αλλά η κεντρική της αναφορά θα έχει να κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Καρακώστας καταχειροκροτήθηκε όταν τόνισε ότι «ο τρόπος που θα πάρεις τον δήμο σε καθορίζει για το τι θα κάνεις και μετά, μην κοροϊδευόμαστε, αν τον πάρεις με κόλπο κόλπα θα κάνεις και μετά. Πρέπει να τον πάρεις με κόπο…»

Πηγή:http://www.agrinioculture.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά τα λέει ο κ. Καρακώστας: «ο τρόπος που θα πάρεις τον δήμο σε καθορίζει για το τι θα κάνεις και μετά» και ότι «αν τον πάρεις με κόλπο, κόλπα θα κάνεις και μετά».
    Πιο καλά όμως είναι αυτά να τα εφαρμόζει πρώτα στο χώρο του και μετά να τα εκφωνεί προς τους άλλους!! Γιατί αν καταφέρει να πάρει το Δήμο με τα ανεμομαζώματα (σπουδαίο κόλπο!) που ετοιμάζει, τι θα πρέπει να περιμένει κανείς για μετά; Τα διαβολοσκορπίσματα!!
    Τα ξέρουν άραγε αυτά, εκείνοι που τον χειροκροτούν ή μήπως τα ίδια μυαλά κουβαλούν και αυτοί!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...