Με αυτή την ιστορία θα πάθετε Σοκ: Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ ξανά! (Εικόνες)

5χρονη έγκυος

Όταν η κοιλιά της 5χρονης Λίνα Μεδίνα άρχισε να μεγαλώνει ξαφνικά, οι γιατροί φοβήθηκαν για το χειρότερο…

Όπως αναφέρουν οι New York Times, ήταν σίγουροι ότι η Λίνα είχε όγκο καθώς δεν υπήρχε καμία άλλη λογική εξήγηση λόγω της ηλικίας της.  Ωστόσο, μετά από εξετάσεις ανακάλυψαν ότι η 5χρονη ήταν… επτά μηνών έγκυος και λίγες εβδομάδες μετά έφερε στον κόσμο ένα υγιές αγόρι που ονομάστηκε Γκεράρδο προς τιμήν του γιατρού της!

Σήμερα στα 80 της, η Λίνα είναι το νεότερο άτομο στον κόσμο που έχει γεννήσει. Κατάγεται από ένα μικρό χωριό στις Άνδεις του Περού. Γεννήθηκε σε φτωχή οικογένεια το 1933. Σε ηλικία πέντε ετών η μητέρα της πρόσεξε ότι η κοιλιά της μεγάλωνε ενώ παραπονιόταν για πόνους.

Κατά τη γέννα ο γιατρός ανακάλυψε ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πέντε ετών είχε πλήρως ανεπτυγμένα όργανα αναπαραγωγής και ότι έπασχε από πρώιμη ήβη. Τότε κοινή εκτίμηση ήταν ότι ο πατέρας της είχε αιμομικτικές σχέσεις μαζί της και συνελήφθη. Η απουσία αποδεικτικών στοιχείων δεν οδήγησε πουθενά και μέχρι σήμερα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό η ταυτότητά του.

Μεγαλώνοντας ο Γκεράρδο πίστευε ότι ήταν αδελφή του αλλά όταν ήταν δέκα ετών έμαθε την αλήθεια, ότι ήταν η μητέρα του. Πέθανε στα σαράντα του εξαιτίας μιας ασθένειας των οστών, όπως αναφέρει το medicalland.

Η Λίνα δεν έχει δεχθεί ποτέ να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της.

Παντρεύτηκε τον άνδρα της Ραούλ τη δεκαετία του 1970 και έφερε στον κόσμο το δεύτερο γιο της. Η περίπτωση της συχνά παρουσιάζεται ως απάτη αλλά οι ιατροί αλλά οι γιατροί δηλώνουν ότι έχουν αποδείξεις και ακτινογραφίες που αποδεικνύουν ότι όντως είχε μείνει έγκυος σε αυτή την ηλικία.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...