“Με αφορμή ένα βιβλίο” στο αρχοντικό του Μπότσαρη

Απόψε το βράδυ στις 21.00, στον κήπο του αρχοντικού Μπότσαρη πραγματοποιείται η καθιερωμένη εκδήλωση “Με αφορμή ένα βιβλίο”, που διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Ναυπακτίας και η Παπαχαραλάμπειος Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου. Θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εκδόσεις που αναφέρονται σε τοπικά θέματα ή βιβλία που συνέγραψαν Ναυπάκτιοι και Δωριείς συγγραφείς.
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για την έκδοση των νέων βιβλίων και η προβολή των συγγραφέων τους.
Εφέτος, θα γίνει και ένα μικρό αφιέρωμα στον μεγάλο ιστοριοδίφη Γιάννη Βλαχογιάννη – Επαχτίτη επειδή συμπληρώνονται 150 χρόνια από την γέννησή του.
Συγκεκριμένα, το Θέατρο “Χωρίς Αυλαία”, ετοιμάζει ένα θεατρικό δρώμενο βασισμένο στη νουβέλα του Γ. Βλαχογιάννη “Της τέχνης τα φαρμάκια”. Ειδικά για την εκδήλωση του Σαββάτου ο σκηνοθέτης και καθηγητής θεατρολογίας Δημήτρης Σιούντας με την ηθοποιό Κωνσταντίνα Αντωνιάδου θα παρουσιάσουν δραματοποιημένο απόσπασμα του έργου και θα μας δώσουν μια γεύση της εμπνευσμένης αυτής προσπάθειάς τους.
Τον συντονισμό της όλης παρουσίασης των βιβλίων θα έχει η καθηγήτρια κ. Χρύσα Τσαρούχη με τη βοήθεια εθελοντών της Βιβλιοθήκης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...