Με επιτυχία η ημερίδα για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών «Έχεις τη δύναμη πες όχι στη βία»

Με επιτυχία η ημερίδα για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών «Έχεις τη δύναμη πες όχι στη βία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Europe Direct και ο Δήμος Αγρινίου για τη Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών με τίτλο “Έχεις τη δύναμη πες όχι στη βία”. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Πρώην Τράπεζας Ελλάδας)
Στην ημερίδα πραγματοποίησε χαιρετισμό, η Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων Δυτικής Ελλάδας, Αμαλία Βούλγαρη, εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στο χαιρετισμό της η κ. Βούλγαρη μίλησε για το ρόλο της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων, τη συνεργασία με τις δημοτικές επιτροπές Ισότητας Φύλων, τη Γενική Γραμματεία Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας Φύλων και το τμήμα Europe Direct, τονίζοντας ότι: «μέσω των δράσεων και του διαλόγου καταφέραμε πολλά στόματα να ανοίξουν. Ωστόσο δεν αρκεί μόνο η προσπάθεια της πολιτείας είναι απαραίτητη και η ατομική ευθύνη κι ευαισθητοποίηση στο σπίτι το σχολείο το χώρο εργασίας. Όλες κι όλοι δουλεύοντας μαζί βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, ο οποίος μπορεί να είναι μακρύς και δύσβατος αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τον βαδίσουμε μέχρι με την ουσιαστική επίτευξη ισότητας».
Την εκδήλωση πλαισίωσαν αξιόλογες ομιλήτριες και ομιλητές, η Πρωτοδίκης, Χρυσάνθη Σταυροπούλου, η Δρ. Εγκληματολογίας, Δέσποινα Σβουρδάκου, Δρ. Ψυχολογίας, ΑθανασίαΔημητρίου, ο Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ., Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοδυτικής Αττικής,Γιώργος Καλλιακμάνης, και ο Δημοσιογράφος, Πρόεδρος Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Δημοσιογράφων, Πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ, Πάνος Σόμπολος.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...