Με μεικτό σύστημα(δια ζώσης και τηλεδιάσκεψη) θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου το δημοτικό συμβούλιο Ναυπακτίας.

Κυρίαρχα θέματα,ο ισολογισμός και τα αποτελέσματα χρήσης για το 2020, στην πρώτη συνεδρίαση που ξεκινά στις 18.00 το απόγευμα,ενώ μία ώρα αργότερα στις 19.00 συζήτηση και ενημέρωση για τις ζημιές συνεπεία των ακραίων καιρικών φαινομένων του περασμένου Σαββάτου μαζί με ακόμη 3 θέματα όπως η Πληρωμή 2ου λογαριασμού του έργου «ανάπλαση δημοτικής οδού στο Αντίρριο», μέσω άλλης πηγής χρηματοδότησης και αναμόρφωση Π/Υ ,Αναμόρφωση προϋπολογισμού και  τροποποίηση τεχνικού προγράμματος Οικονομικού έτους 2021 και Διαγραφές παιδιών από τους Δημοτικούς Παιδικούς- Βρεφονηπιακούς Σταθμούς.

Στην πρόσκληση για τη διαζώσης παρουσία οφείλεται σύμφωνα με αυτήν,η τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων κατ’ εφαρμογή των διατάξεων της υπ’ αρ. 643/24-9-2021 εγκυκλίου ΥΠ.ΕΣ όπως:

1.  Για την συμμετοχή σας στη δια ζώσης συνεδρίαση είναι απαραίτητη  η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (μέχρι 180 ημέρες από τη νόσηση).

2.  Τήρηση ενάμιση μέτρου μεταξύ των παρευρισκόμενων, αναλογία [ένα (1) άτομο ανά 2 τ.μ.] χρήση μάσκας και αντισηπτικού,ενώ για τη συμμετοχή και τον τρόπο παρουσίας οφείλεται η ενημέρωση του προέδρου του σώματος έως την Δευτέρα 20-12-2021 και ώρα 15:00, και στο email:  [email protected].    



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...