Με καταγγελία Ναυπάκτιου σταμάτησαν οι εργασίες στην Παλαιοπαναγιά

-Δεν κόβεται το χούι !!!

-Πάνω από τις τυπικότητες υπάρχουν οι ζωές των πολιτών  !!!

Μια καταγγελία ενός συντοπίτη μας ήταν η αφορμή ώστε να σταματήσουν οι εργασίες βελτίωσης του παραλιακού δρόμου της Παλαιοπαναγιάς,ο οποίος αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα.

Η καταγγελία αυτή προήλθε από πρώην θεσμικό στέλεχος του δήμου Ναυπακτίας και εγείρει η πράξη του αυτή πολλά ερωτηματικά.

Η πραγματικότητα είναι ότι σταματούν οι εργασίες σε έναν δρόμο που έχει χαρακτηριστεί ιδιαίτερα επικίνδυνος για πεζούς και οδηγούς και σε ένα πολύ κρίσιμο χρονικά σημείο λίγο πριν τις εκλογές

Ποιος μπορεί άραγε να επωφεληθεί από αυτή την εξέλιξη;Σίγουρα όχι οι πολίτες !!!!

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 1.Έπρεπε να γίνει καταγγελία για να μάθουν οι διοικούντες ότι τα έργα γίνονται ΝΟΜΙΜΑ; 2. η δημοσιογραφία τί θέλει;νομιμότητα ή παρανομία;3. κάποιος αντιδήμαρχος έσκουζε οτι θα μας ταράξει στην νομιμότητα, τώρα γαργάρες;4. Για να εκφράσω και τον εαυτό μου ΝΑΙ στα έργα ΝΟΜΙΜΑ.

      • Αυτος που το έκαναι είναι ξινός της μοίρας του για αυτό δεν πρόκειται να πρόκωψη αυτή η χώρα αλλά ο κόσμος παι πησο από κατη τέτοια αποβράσματα δεν βλέπουν το καλό για την πολιτεία θέλω να ξέρω εάν κοιμάται καλά

    • Απλά πληροφοριακά και επειδή είναι επίκαιρο. Στη Μάνδρα πολύ πριν τις πλημμύρες είχαν ξεκινήσει και έκαναν μικρο-παρεμβάσεις στο ρέμα που κατεβαίνει από την Κάζα. Δύο διαδοχικές δημοτικές αρχές. Και βρισκόταν πάντα ομάδα πολιτών (με αναπτυγμένη οικολογική ευαισθησία και αίσθημα δικαίου) που τις σταματούσε ως “μη νόμιμες” εξαιτίας δασικών παρεμβάσεων. Το τραγικό αποτέλεσμα γνωστό, αλλά προχθές ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εκτός όλων των αιρετών θεσμικών και στους δασάρχες για ολιγωρία. Ουσιαστικά τους κατηγόρησε ότι δεν έγιναν τα έργα που ξεκίνησαν να γίνονται! (Τα έργα αφορούσαν κοπές δέντρων παραπλεύρως της κοίτης, που παρασύρθηκαν από τα νερά και πιο κάτω δημιούργησαν φράγματα που εξέτρεψαν τη πορεία των νερών προς τη Μάνδρα).
      Τα συμπεράσματα δικά σας.

  2. Μαγκιά θα ήταν να έφτιαχνε η παράταξη του το δρόμο στην προηγούμενη θητεία που ήταν στα πράγματα. Τώρα το μόνο που πετυχαίνει είναι να καθυστερεί το έργο και να τον χαρακτηριζουν όλοι ηλιθιο.

  3. ρε σεις, γιατί δεν το κάνετε το έργο εκε’ι που σκάει το χειμέριο κύμα , να ανοίξετε τον δρόμο οπως προβλέπετε, ώστε ουτε ο πολίτης να διαμαρτύρετε αλλά και ο αντιδήμαρχος να πααίνει στο σπίτι του;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...